Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

vákuumtechnika Szeged

kifejezésre
1

Vákuumtechnika Szeged keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kollár Pakk Kft.

  6771 Szeged, Szöreg Tanya 2.

  Vákuumcsomagolás A-tól Z-ig. A csomagolási folyamat teljes egészét lefedjük. Hét éves tapasztalatunkkal segítjük kiválasztani és megvalósítani az Ön terméke számára legmegfelelőbb csomagolási módot. Gyártunk és forgalmazunk vákuumfóliákat, vákuumtasakokat és vákuumcsomagoló gépeket, valamint festünk 4 színnel. Iroda: 1071 Budapest, Rottnebiller u. 31. II. 205. Tel: 322-4049 Gyártóüzem: 6771 Szeged-Szőreg, Tanya II.


  Részletek
 • 2. Entra-Sys Kereskedelmi és Szolgáltató Mérnök Kft.

  6724 Szeged, Bakay N. u. 24.

  Cégünk a nagy ipari üzemek és termelő kisvállalkozások műszaki problémáinak megoldására alakult 1994-ben. Munkánkkal a hidraulika, pneumatika, hajtástechnika és a gépépítés területein szeretnénk segítséget nyújtani a műszaki berendezéseket gyártó, üzemeltető, vagy javító-karbantartó szakembereknek.


  Részletek
 • 3. CHEMITECH 97 Kft.

  6727 Szeged, Bakonyi u.3.

  Termékeink: terepjáró kiegészítők, GPS-ek forgalmazása, illetve műanyagipari és vákuumtechnológiai tevékenység.


  Részletek