Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

számítástechnikai képzés Szeged

kifejezésre
1

Számítástechnikai képzés Szeged keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Hansági Ferenc Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakiskola és Szakközépiskola

  Hansági Ferenc Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakiskola és Szakközépiskola - Számítástechnikai képzés Szeged - Tudakozó.hu

  6725 Szeged, Kálvária sugárút 87.

  Iskolánk kiemelten foglalkozik idegen nyelvek és a számítástechnika oktatásával.


  Részletek
 • 2. 2F Iskola Kft.

  6724 Szeged, Csongrádi sugárút 64/b.

  Többet nyújt, mint egy olyan tanfolyam, ami csak bizonyos programok felhasználását tanítja meg. Számítástechnikai szemléletmódra ill angol nyelvű kommunikációra taníttanít gyakorlatorientált oktatás keretében. AKKRDITÁLT!
  A 2F Holding gyökerei Olaszországba vezetnek, a mintegy 30 évvel ezelőtt alapított firenzei 2F Számítástechnikai- és Nyelviskolához (Scuola 2f). A magániskola köré több különféle gazdasági tevékenységet végző társaság csatlakozott, az oktatás kiegészítése, illetve elősegítése céljából. K...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak