Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

magazin Szeged

kifejezésre
1

Magazin Szeged keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Cívis Média Kft.

  Cívis Média Kft. - Magazin Szeged - Tudakozó.hu Cívis Média Kft. - Magazin Szeged - Tudakozó.hu Cívis Média Kft. - Magazin Szeged - Tudakozó.hu

  6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 101.

  Cégünk 2004-ben alakult, reklám és marketingtevékenységgel foglalkozik, melynek hátterében közel 15 éves tapasztalat áll. Fő profilunk kiadványok és szegmens magazinok szerkesztése, kiadása.
  A Cívis Média Kft-nél mindannyian azért dolgozunk, hogy megfeleljünk az egyre sokszínűbb olvasói, hirdetői és megrendelői elvárásoknak egyaránt. Küldetésünknek tekintjük a tisztességes, korrekt minőségi és pontos munkát, hogy ezáltal is cégünk hírnevét öregbítsük. Legelső termékünk a Cívis Menyegző magazin, mely házas...


  Részletek
 • 2. Moana PR Stúdió

  6724 Szeged, Rigó u. 16.

  Cégünk a Mindennap - szolgáltatók magazinja kiadója.


  Részletek
 • 3. Makadám Művelődési Egyesület - Párkapcsolat folyóirat

  6723 Szeged, Hajlat u. 2/A.

  Egyesületünk a Kapcsolat Alapítvánnyal közösen adja ki a negyedévente megjelenő Párkapcsolat című konfliktuskezelő magazint, amely házassági krízishelyzetben levők, családsegítő és gyermekvédő szervezetek lapja.


  Részletek
 • 4. Navi-Road

  ,

  Nyitva tartás:
  Hétfő-Péntek:
  9.00-17.00


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak