Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

légkondicionáló Szeged

kifejezésre
1

Légkondicionáló Szeged keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Novospectrum Kft.

  Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Szeged - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Szeged - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Szeged - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Szeged - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Szeged - Tudakozó.hu

  2360 Gyál, Bánki Donát u.21

  1031 Budapest Keled u. 3. Telephely

  Vállalatunk a NOVOSPECTRUM KFT 27-éve működik a hazai Klíma és Légtechnikai piacon.Fo feladata az Épületgépészeti kivitelezés légtechnikai igényeinek a teljesköru kielégítése, ezen belül légtechnikai kor és négyzetes keresztmetszetű vezetékek és a szükséges idomok, függesztő rendszerek gyártása és forgalmazása, valamint elszívó és befúvó rendszerek szelloző és klímagépek, azok tartozékainak készletezése-forgalmazása.A felsorolt termékcsoportok gyors és rugalmas forgalm...


  Részletek
 • 2. Autofer Kft.

  Autofer Kft. - Légkondicionáló Szeged - Tudakozó.hu

  6725 Szeged, Vásárhelyi Pál u. 13.

  50 éve a motorizáció szolgálatában.


  Részletek
 • 3. Főszer Electric Zrt.

  6723 Szeged, Szabadkai út 9./a

  Vállalatunk a FŐSZER-Elektroprofil Kft., új nevén FŐSZER ELECTRIC Zrt. ma a régió legdinamikusabban fejlődő és az egyik legnagyobb dél-magyarországi elektromos szerelőipari fővállalkozója. Társaságunkat 1991-ben a Fővárosi Szerelőipari Vállalat (FŐSZER) Szegedi Üzemigazgatósága privatizációja során alapítottuk. A FŐSZER név dél-magyarországi régióban általunk vált ismertté, majd FŐSZER ELECTRIC Zrt. néven elismertté országosan is a szakipari vállalatok között.


  Részletek
 • 4. Pozitron Bt.

  6724 Szeged, Mars tér 9.

  A Pozitron Bt. 1991-ben alakult hűtőtechnikai gépek, berendezések szervizelésére. Az eredeti profilhoz 1994-ben kapcsolódott a klímaberendezések tervezése, értékesítése és kivitelezése.
  Továbbá gyártunk és javítunk egyedi technológiai hűtőberendezéseket, hűtőkamrákat, folyadékhűtőket is.


  Részletek
 • 5. Dél-Klíma Kft.

  6724 Szeged, Nádas u. 14/a.

  Környezetbarát energiatakarékos klímaberendezések forgalmazása, lakások, házak klimatizálása.


  Részletek
 • 6. Szeged Klíma Bt.

  6725 Szeged, Móra u. 52.


  Részletek
 • 7. Soós Klímatechnika

  6700 Szeged, N/A


  Részletek