Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

hálózat Szeged

kifejezésre
1

Hálózat Szeged keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Csongrád Megyei Agrárkamara

  6722 Szeged, Kossuth L. Sugár út 17.

  Szolgáltatásaink:
  Tápanyag gazdálkodási terv készítése, információnyújtás, szaktanácsadás, rendezvényszervezés, tanfolyamszervezés, NVT Tanácsadói Hálózat, GPS területmérés, kifizeti kérelmek kitöltésében segítségnyújtás.

  Bővebb információkért kérjük klikkeljen webcímünkre!


  Részletek
 • 2. Csemete Természet- és Környezetvédelmi Egyesület

  6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 6

  Egyesületünk a dél-alföldi régióban a természet és a környezet koncentrált figyelésével, illetve károk, jelenségek tanulmányozásával foglalkozik.

  Bővebb információkért kérjük klikkeljen webcímünkre!


  Részletek
 • 3. Benitel Kft.

  6725 Szeged, Nemestakács u. 21

  A Benitel Kft. 1994-ben jelent meg a távközléstechnika világában, mely tevékenységi terület hamarosan kiegészült az informatika témakörével. A Benitel Kft. mindig törekedett arra, hogy minél inkább átfogó, teljesebb megoldásokat tudjon kínálni az igények gyors és magasfokú kielégítése végett. Ennek érdekében a Benitel Kft. az alközponti ágazat, illetve az informatikai ágazat területén EN ISO9001:2000 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszert működtet, illetve a vállalkozáson belül önálló tevékenységeke...


  Részletek