Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

fogkő-eltávolítás Szeged

kifejezésre
1

Fogkő-eltávolítás Szeged keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Dr. Magdits György

  Dr. Magdits György - Fogkő-eltávolítás Szeged - Tudakozó.hu Dr. Magdits György - Fogkő-eltávolítás Szeged - Tudakozó.hu Dr. Magdits György - Fogkő-eltávolítás Szeged - Tudakozó.hu Dr. Magdits György - Fogkő-eltávolítás Szeged - Tudakozó.hu

  6720 Szeged, Tömörkény u. 2/c

  A rendelőnk profilja, egy páciens teljes fogászati rehabilitációja. A kezelést személyre szabottan, egy orvos végzi. Nem vándorol a beteg egyik orvos székéből a másikba. Protetikai beavatkozásoknál fogtechnikai jelenlét is biztosított, szükség esetén, nagyobb műtét során, Implantológia beavatkozásoknál, két orvos + aszisztens áll rendelkezésre.


  Részletek
 • 2. Karácsonyi Fogászat

  6721 Szeged, Pusztaszeri u.26.

  Az emberek többsége fél, de legalábbis szorong a fogászati kezelésektől. Ennek leggyakoribb oka általában rossz élmény, sokszor még gyermekkorból. Kollégáimmal ezen szeretnénk változtatni.
  Rendelőnk belső kialakításánál is azt a szempontot vettük figyelembe, hogy minél kellemesebb, otthonosabb, barátságosabb legyen.
  A kezelések fájdalommentesek, oldott hangulatban zajlanak, háttérzene mellett. Rendelőnkben a higiénia elsődleges fontosságú.
  Minden eszköz, műszer egyszer használatos, steril vagy hőlégste...


  Részletek
 • 3. Dr Mustafa László fogszakorvos és implantológus

  6720 Szeged, Mérey u. 9/b


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak