Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

elektronikus mérleg Szeged

kifejezésre
1

Elektronikus mérleg Szeged keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. MIX-R Kft.

  6720 Szeged, Deák F. u. 24-26.

  Társaságunk ma már több, mint 12 éve, 1990. január 1-jén kezdte meg működését. Kezdetben elsősorban takarmánykeverő üzemek számítógép alapú folyamatvezérlését végezte, de ez a későbbiekben számos más, de az adott szakterülettel valamilyen kapcsolatban lévő profillal bővült. A PC, illetve PLC alapú folyamatvezérlő rendszerek tervezése és készítése ma is az egyik legfőbb, meghatározó tevékenységi körünk.


  Részletek
 • 2. MSZ Méréstechnikai Kft.

  6728 Szeged, Dorozsmai út 33.

  Szándékunk, hogy a hazai mérleges piacon olyan szolgáltatási pozíciót foglaljunk el, melyben teljes mértékben kielégítjük a megrendelők és egyéb üzleti partnerek igényeit.


  Részletek
 • 3. Mérlegkészítő - Javító és Kereskedelmi Szövetkezet

  6721 Szeged, Hétvezér u. 26./b.

  Állandó technológiai és termékfejlesztéssel törekszünk partnereink igényeinek teljeskörű kielégítésére mérlegek tekintetében.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak