Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

belföldi szállás Szeged

kifejezésre
1

Belföldi szállás Szeged keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Fehértói Halászcsárda és Panzió

  6728 Szeged, Budapesti út 41.

  Budapestről a Balkán felé vezető E5-ös út mellett Szegedtől 9 km-re a fehértói tájvédelmi körzetben, több száz hektáron elterülő halastavak mellett található az 1932 óta üzemelő halászcsárda. A nádfedeles épületben eredeti csárdai hangulat, exkluzív különterem, borospince, vadászterem fogadja a betérő vendégeket.


  Részletek
 • 2. Samadare Ház

  8394 Alsópáhok, Dózsa György u. 98.

  SAMADARE HÁZ 4 napraforgós minősítésű vendégház

  Családias panziónk a Balaton nyugati környékének egyik festői szépségű falujában, Alsópáhokon található, mely egyaránt közel van a Balaton legszebb részeihez -Balatongyörök, Szigliget, Badacsony-, vagy a sümegi várhoz.

  Ezen kívül további nagyszerű kirándulási lehetőségek várják az ide érkezőket: a népszerű gyógyfürdőhely Hévíz (1 km), Keszthely (2 km) a Kisbalaton (9 km), Kallósd (9 km), Kehidakustány (9 km), Zalaszántó (15 km), Zalakaros (30 km), Zalae...


  Részletek