Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

ágynemű Szeged

kifejezésre
1

Ágynemű Szeged keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Micimackó Babaház - Török és Fia Kft.

  6724 Szeged, Kisteleki u. 12.

  Cégünk 1989-ben családi vállalkozásként indult. Babaházunk 1997 óta, 300 m2-en működik, 1999-től mint a Mega Toys szegedi babaáruháza. Áruink a teljes választékot felölelik.


  Részletek
 • 2. Tartex Munkaruha Készítő és Értékesítő Kft.

  6721 Szeged, Hullám u. 5.

  Cégünk 1990 óta foglalkozik széles választékban munka- és védőruhagyártással, munkavédelmi eszközök forgalmazásával, melyet saját termelői háttérrel valósít meg. A Tartex vállalkozás fejlődését a fokozatos fejlesztések, a magasabb igényeket kielégítő fejlettebb technológiák bevezetése, a megfelelő gyártási kultúra kialakítása és az új piacok felkutatása eredményezte.

  Társaságunk üzleti filozófiájának szellemét szolgálja minőségpolitikánk. Tevékenységünk egyik alapvető meghatározója az elvégzett munkánkba...


  Részletek
 • 3. Dinamik Ker. Kft.

  6727 Szeged, Algyői út 31.

  A Fantázia Függönyszalon széles választékban kínál függönyt, lakástextilit, padlószőnyeget, laminált parkettát. Helyszíni felméréssel segítjük lakásának arculatához leginkább illő lakástextíliák kiválasztását, igény szerint felszereljük függönyeit.


  Részletek
 • 4. Naturtex Gyapjú- és Tollfeldolgozó Kft.

  6728 Szeged, Cserje sor 2

  Az 1989-ben alakult Naturtex Gyapjú- és Tollfeldolgozó Kft. a közép-európai ágynemű-piac egyik meghatározó tényezője, termékei és neve jól ismert a tengeren túlon is. Cégünk fő profilja a gyapjúval, tollal/pehellyel, alvószállal töltött paplanok és párnák gyártása, de termékpalettánkat színesítik még a különböző színű és anyagú ágyneműgarnitúrák, az ágytakarók, függönyök és egyéb kiegészítők is.


  Részletek
 • 5. Fantázia Függönyszalon

  6727 Szeged, Algyői u. 31.


  Részletek