Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

ipari tisztító Sződ

kifejezésre
1

Ipari tisztító Sződ keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kleine-Hexe Kft.

  Kleine-Hexe Kft. - Ipari tisztító Sződ - Tudakozó.hu Kleine-Hexe Kft. - Ipari tisztító Sződ - Tudakozó.hu Kleine-Hexe Kft. - Ipari tisztító Sződ - Tudakozó.hu Kleine-Hexe Kft. - Ipari tisztító Sződ - Tudakozó.hu Kleine-Hexe Kft. - Ipari tisztító Sződ - Tudakozó.hu Kleine-Hexe Kft. - Ipari tisztító Sződ - Tudakozó.hu

  1149 Budapest, Fogarasi út 10-14.

  Cégünk 1993-ban alakult, 1995-ben, majd 2004-ben részleges tulajdonosváltás és névváltoztatás után jelenleg is aktív piaci szereplő. Tulajdonosai egy német takarítócégnél sajátították el a szakma alapvető ismereteit és részesültek vezetőképzésben. Az itt megismert szemléletmódot, precizitást, megbízhatóságot kívánjuk szolgáltatásainkban ügyfeleink részére tartósan biztosítani.
  Célunk, hogy cégünk teljes Know-how-jával és sokéves tapasztalatával hozzájárulhasson az Önök biztonságához, környezeti kultúráltsá...


  Részletek