Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

32 db találat

Szürkebarát

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

Szürkebarát keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Badacsonyi Pincegazdaság Zrt.

  8230 Balatonfüred, Zrínyi M. u. 11

  A Badacsonyi Pincegazdaságot 1995. december 15.napján alapította a Balatoni Borászati és Kereskedelmi Részvénytársaság. Az alapítás célja az volt, hogy önálló gazdasági társaság formájában működtesse a jelentős hagyományokkal bíró Balaton-felvidéki borászati tevékenységet.
  Az alapító, illetve jogelődje 1949-ben jött létre Badacsonyvidéki Pincegazdaság néven, akkor állami vállalati formában. Működési területe az Észak-Dunántúl történelmi borvidékeire terjed ki.
  A vállalkozás fő tevékenységi köre: borászat
  ...


  Részletek
 • 2. Promontorbor Rt.

  1221 Budapest, Kossuth Lajos u. 82-94.

  A Promontorbor Rt. Budapest XXII. kerületében, Budafokon található. Budafok a magyar borászat fellegvára. Korábbi neve 1886-ig ?Promontórium? volt, ami latinul szőlőhegyet jelent. Ez Európa legnagyobb összefüggő pincerendszere (kb. 25 km), így ?pincevárosnak? is nevezték.


  Részletek
 • 3. Koczor Pince

  8230 Balatonfüred, Bocsár dűlő 0118/12 hrsz.

  1815 -től működik pincészetünk. Családi vállakozásban szőlő- és oltványtermesztéssel, valamint borkereskedelemmel foglalkozunk. Borkóstolóval egybekötött pincelátogatásra is várjuk az érdeklődőket.


  Részletek
 • 4. Szabó Pince

  8312 Balatonederics, Petőfi út 29.

  Pincészetünk Tapolca és Keszthely között, Hévíztől 15 km-re található gyönyörű környezetben, Balatonederics Újhegyen. Pincelátogatásra az érdeklődőket március 1-től október 31-ig várjuk kitűnő borainkkal; ettől eltérő időpontokban pedig előzetes egyeztetéssel.


  Részletek
 • 5. Keindl Pincészet

  2091 Etyek, Kecskegödör

  Az "etyeki borstílus" hűen követi a Nyugat-Európában ma hódító, elegáns, nem túl száraz reduktív borok divatját.


  Részletek
 • 6. Kreil Borkereskedés

  1014 Budapest, Hess András tér 4.

  Forgalmazott boraink különböző régiókból, kis és nagy pincészetekből, termelőktől, kereskedőktől egyaránt megtalálhatók. Létrehoztunk egy Magyarországon egyedülálló biobor nagykereskedést, amely a lehető legszélesebb körben fogja össze a magyar bioborokat. Referencia üzletünk Budapest legpatinánsabb kerületében, a Budai Várban található. Címünk: 1014 Budapest, Hess András tér 4. A neves borok mellett kiegészítőket is forgalmazunk.


  Részletek
 • 7. Varga Borház

  8229 Csopak, Simoga köz 4.

  Az általunk forgalmazott borok a Balaton északi partján termett szőlőkből készülnek, reduktív borkészítési eljárással.


  Részletek
 • 8. Wine 4 U. Kft

  1071 Budapest, Damjanich u. 52.

  Cégünk, a Wine For You Kft.2004-ben alakult azzal a céllal, hogy Magyarország egyik legnagyobb választékkal büszkélkedő borkereskedésévé váljon.
  Célunk hogy zarándokhellyé válhassunk, nem csak azért mert a vinotékánkat a Regnum Marianum templom utódaként felszentelt kápolnában alakíthattuk ki, hanem szeretnénk, ha vevőink elzarándokolnának akár a régi templom emlékkeresztjéhez, majd betérnének hozzánk finom borokért, átszellemülten barangolnának pincelabirintusunkban.
  Amire büszkék vagyunk:

  Egyik leg...


  Részletek
 • 9. Lics Pincészet

  1221 Budapest, Kossuth Lajos utca 44.

  Pincészetünk 30 éve áll a magyar és külföldi érdeklődők rendelkezésére. Márkás borok, borkóstolás, borturizmus és szőlőtermesztés jellemzi cégünk tevékenységét.


  Részletek
 • 10. Szőke Mátyás bortermelő, egyéni vállalkozó

  3036 Gyöngyöstarján, Jókai tér 28.

  A vállalkozás bortermeléssel, szőlőfeldolgozással, borpalackozással foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak