Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

tetőfedés, bádogos és ácsmunka Székesfehérvár

kifejezésre
1

Tetőfedés, bádogos és ácsmunka Székesfehérvár keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Festbau Építőipari Kft.

  Festbau Építőipari Kft. - Tetőfedés, bádogos és ácsmunka Székesfehérvár - Tudakozó.hu Festbau Építőipari Kft. - Tetőfedés, bádogos és ácsmunka Székesfehérvár - Tudakozó.hu Festbau Építőipari Kft. - Tetőfedés, bádogos és ácsmunka Székesfehérvár - Tudakozó.hu Festbau Építőipari Kft. - Tetőfedés, bádogos és ácsmunka Székesfehérvár - Tudakozó.hu Festbau Építőipari Kft. - Tetőfedés, bádogos és ácsmunka Székesfehérvár - Tudakozó.hu Festbau Építőipari Kft. - Tetőfedés, bádogos és ácsmunka Székesfehérvár - Tudakozó.hu

  8000 Székesfehérvár, Had u. 1-3.

  Cégünk az építőipar területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 2. Aliquander Kft.

  Aliquander Kft. - Tetőfedés, bádogos és ácsmunka Székesfehérvár - Tudakozó.hu

  8000 Székesfehérvár, Forgó u. 15.

  A dédnagyapa még a húszas években váltotta ki az iparengedélyt és alakította meg az első bádogos társaságot, amiben később a fia is tevékeny részt vállalt. A dédnagyapa nyugdíjba vonulása után a hatvanas évektől a fia, a nagyapa másodállásként vitte tovább a családi vállalkozást, és ahogy teltek-múltak az évek mindkét fiának, Károlynak és Istvánnak adta tovább a szakma fortélyait.
  1973 óta dolgoznak önálló bádogos iparosként, majd 1993 óta nemcsak kivitelezéssel foglalkoznak, hanem cégük fő profilját a ker...


  Részletek
 • 3. Pletser and Pletser

  8000 Székesfehérvár, Bella u. 57.

  Cégünk az építőipar területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 4. Klaszbau Építőipari Kft.

  8000 Székesfehérvár, Erzsébet u. 34-36.

  A Klaszbau Kft. építőipari generálkivitelezéssel foglalkozik. Vállaljuk családi házak, társasházak, nyaralók kulcsrakész megépítését.


  Részletek
 • 5. Büro-Service Bt.

  8000 Székesfehérvár, Had u. 1-3.

  Cégünk 1991 november 28-án alakult Székesfehérváron, 4 fo asztalossal. Gyárilag készült bútorok összeszerelésével és átalakításával foglalkoztunk kezdetben. Hamar rájöttünk, hogy ezek a bútorok nem igazán alkalmasak a lakások egyedi berendezésére. A sablonos színek és tipizált formák nem felelnek meg az átalakult igényeknek. Az emberek testre-szabott berendezési tárgyakkal akarnak együtt élni. Teljesen mindegy, hogy az panel, családi ház, nyaraló vagy iroda.
  Partnereink belsoépítészek, lakberendezok, de s...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak