Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

térvilágítás Székesfehérvár

kifejezésre
1

Térvilágítás Székesfehérvár keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Konstruál Kft.

  Konstruál Kft. - Térvilágítás Székesfehérvár - Tudakozó.hu Konstruál Kft. - Térvilágítás Székesfehérvár - Tudakozó.hu Konstruál Kft. - Térvilágítás Székesfehérvár - Tudakozó.hu

  8000 Székesfehérvár, Repülőtér (Ikarus Ipari Park)

  A Konstruál Fémszerkezet Gyártó és Szerelő Korlátolt Felelősségű Társaság ot 1998 áprilisában jegyezte be a Fejér megyei Cégbíróság. Az alapítók szándéka, hogy tovább folytassuk a közel húsz éves hagyománnyal rendelkező hazai alumínium közvilágítási lámpaoszlop, közlekedési oszlop és általános fémszerkezet gyártást, illetve felkészüljünk acél oszlopok gyártására is.
  Az eltelt időszak igazolta az alapítók elképzeléseit. Az új, korszerű technológiával és jó minőségű előtermékekből készült gyártmányok elnyer...


  Részletek
 • 2. Székesfehérvári Fűtőerőmű Kft.

  8000 Székesfehérvár, Király sor 1/b

  Fűtőerőmű Kft a rendelkezésre álló eszközeivel a szabad karbantartói kapacitás mértékéig az alábbi munkákra vállalkozik:

  A cég rendelkezik az MSZ EN ISO 9002, az MSZ EN 729-2 sz. szabványok szerinti hatósági bizonyítvánnyal.
  Száma: 1349/2002


  Részletek
 • 3. Lászlóvill Kft.

  8000 Székesfehérvár, Adonyi u. 50.

  Cégünk villanyszereléssel foglalkozik. 0,4 és 20 KV-os hálózatok építése, gyengeáramú tervezés és kivitelezés.


  Részletek