Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

szakközépiskola Székesfehérvár

kifejezésre
1

Szakközépiskola Székesfehérvár keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Comenius Angol Magyar Kéttannyelvű Iskola

  Comenius Angol Magyar Kéttannyelvű Iskola - Szakközépiskola Székesfehérvár - Tudakozó.hu Comenius Angol Magyar Kéttannyelvű Iskola - Szakközépiskola Székesfehérvár - Tudakozó.hu Comenius Angol Magyar Kéttannyelvű Iskola - Szakközépiskola Székesfehérvár - Tudakozó.hu Comenius Angol Magyar Kéttannyelvű Iskola - Szakközépiskola Székesfehérvár - Tudakozó.hu

  8000 Székesfehérvár, Koppány utca 2/A

  A Rockenbauer Közhasznú társaság a város és a régió ipari parkjaiban található vállalatok képzési és munkaerő-piaci igényeinek kiszolgálására szerveződött. Fő tevékenységi köre a közép, emelt, felsőfokú szakképzés és a felsőoktatás.
  Székesfehérvár első magán nyelviskoláját, a Comenius Tanulmányi Társaságot 1988-ban alapították. A társaság tagjai több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek az oktatás és oktatásszervezés területén.
  A Comenius Gazdasági Szakközépiskola a Dunántúl egyik legnagyobb szakképz...


  Részletek