Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

parkoló Székesfehérvár

kifejezésre
1

Parkoló Székesfehérvár keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Új Alba 2002 Kft.

  8000 Székesfehérvár, Palotai út 1.

  Székesfehérvár, középkori nevén Alba Regia az egyik legősibb magyar városunk. Évszázadokon át történelmünk fényes eseményei játszódtak le a színhelyen. A város falai között koronázták és temették királyainkat és hozzátartozóikat. Itt volt a helye a királyi trónnak. Itt őrizték a királyi hatalom jelképeit.
  Székesfehérvár a Mezőföld északi részén, Budapest és a Balaton között félúton fekszik, fontos vasúti és közúti csomópont.
  A barokkos jelleg? belvárosban található az Alba Plaza, amely a város minden po...


  Részletek
 • 2. Budai Vendégház Panzió

  8000 Székesfehérvár, Budai út 286.

  Pihenjen nálunk!


  Részletek
 • 3. Mazsi Panzió

  8000 Székesfehérvár, Puskin u. 13.

  Székesfehérvár kertvárosában családias környezetben várjuk kedves vendégeinket!


  Részletek
 • 4. Jancsár Hotel

  8000 Székesfehérvár, Jancsár u.

  Szállodánk 3 csillagos, 4 éve épült, főként Székesfehérvár üzleti turizmusának szállásigényét elégíti ki, de egyre inkább hangsúlyt fektetünk a városunkon átutazó és hosszabb időt töltő vendégek minőségi ellátására.


  Részletek
 • 5. Bregyóközi Kemping

  8000 Székesfehérvár, Bregyó köz 4.

  Cégünk ifjúsági és tömegsport központot is üzemeltet, mely rendelkezésére áll kempingünk lakóinak. Szeretettel várjuk Önöket Székesfehérvárra, ahol kellemesen tölthetik szabadságukat.


  Részletek
 • 6. Pajor Panzió

  8000 Székesfehérvár, 8-as út. 13km.

  A PAJOR PANZIÓ szolgáltatásainak igénybevételével egy nyugodt bázist kínál a csodálatos város és környéke, még számtalan nem említett értékének felfedezésére, vagy akár üzleti kapcsolatainak kiépítésére.


  Részletek
 • 7. SEAWING Kft.

  8000 Székesfehérvár, Budai út 139.

  A SEAWING a beléptető rendszerek és munkaidő nyilvántartók legnagyobb magyar szállítója. Komplett megoldások ajtóvezérlése, sorompós átjárók kialakítására, forgóvillás átjárókra, nagyvállalatok komplett beléptető rendszereire, országos beléptető hálózatokra.


  Részletek
 • 8. Novotel Székesfehérvár

  8000 Székesfehérvár, Ady E. u. 19-21.

  Cégünk az idegenforgalom területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 9. Magyar Király Szálloda

  8000 Székesfehérvár, Fő u. 10.

  .


  Részletek