Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

nyomdázás Székesfehérvár

kifejezésre
1

Nyomdázás Székesfehérvár keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Karsai Műanyagtechnika Holding Zrt.

  Karsai Műanyagtechnika Holding Zrt. - Nyomdázás Székesfehérvár - Tudakozó.hu Karsai Műanyagtechnika Holding Zrt. - Nyomdázás Székesfehérvár - Tudakozó.hu Karsai Műanyagtechnika Holding Zrt. - Nyomdázás Székesfehérvár - Tudakozó.hu

  8000 Székesfehérvár, Alba Ipari Zóna

  A Karsai Muanyagtechnika Holding Zrt. immár 20 éve van jelen a muanyagiparban. Csomagolástechnika divíziónk négy, muszaki divíziónk három tagvállalatával, közel 300 gépünkkel (25-4000 t záróero), és több, mint 1000 szakemberünkkel állunk partnereink rendelkezésére.

  A Karsai Muanyagtechnika Holding Zrt. muködésének fontosabb állomásai

  A cég 1988-ban egy 50 m2-es épületben, egyéni vállalkozásként kezdte meg muanyagipari tevékenységét. Egy esztendeig tartó alapos piackutatás eredményeként fo profilja a ...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak