Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

légkondicionáló Székesfehérvár

kifejezésre
1

Légkondicionáló Székesfehérvár keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Novospectrum Kft.

  Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Székesfehérvár - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Székesfehérvár - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Székesfehérvár - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Székesfehérvár - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Székesfehérvár - Tudakozó.hu

  2360 Gyál, Bánki Donát u.21

  1031 Budapest Keled u. 3. Telephely

  Vállalatunk a NOVOSPECTRUM KFT 27-éve működik a hazai Klíma és Légtechnikai piacon.Fo feladata az Épületgépészeti kivitelezés légtechnikai igényeinek a teljesköru kielégítése, ezen belül légtechnikai kor és négyzetes keresztmetszetű vezetékek és a szükséges idomok, függesztő rendszerek gyártása és forgalmazása, valamint elszívó és befúvó rendszerek szelloző és klímagépek, azok tartozékainak készletezése-forgalmazása.A felsorolt termékcsoportok gyors és rugalmas forgalm...


  Részletek
 • 2. Nimbusz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Nimbusz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Légkondicionáló Székesfehérvár - Tudakozó.hu Nimbusz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Légkondicionáló Székesfehérvár - Tudakozó.hu Nimbusz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Légkondicionáló Székesfehérvár - Tudakozó.hu Nimbusz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Légkondicionáló Székesfehérvár - Tudakozó.hu Nimbusz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Légkondicionáló Székesfehérvár - Tudakozó.hu Nimbusz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Légkondicionáló Székesfehérvár - Tudakozó.hu Nimbusz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Légkondicionáló Székesfehérvár - Tudakozó.hu Nimbusz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Légkondicionáló Székesfehérvár - Tudakozó.hu

  8000 Székesfehérvár, Repkény u. 1.

  Cégünk /víz, -gáz, és fűtés/ szerelvények, fürdőszobafelszerelések, csempék, taposók valamint klímatechnikai rendszerek forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 3. P & T Kft.

  8000 Székesfehérvár, Móri út 116.

  Cégünk klímatechnikai berendezések és konyhai gépek forgalmazásával foglalkozik. Az ELECTROLUX és FERROLI klímaberendezések, valamint a LG CABLE folyadékhűtő berendezések kizárólagos magyarországi forgalmazója vagyunk.


  Részletek
 • 4. OMNEX Járműipari és Kereskedelmi Kft.

  8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 184/7.

  Cégünk autóbuszkomfort és klímaberendezések gyártója és forgalmazója. Termékeink: Omnex hűtőbox, síkoffer, utánfutó, toalettkabin, minikonyha. Forgalmazunk: Hispacold, Sütrak, Aurora klímaberendezéseket, Bock klímakompresszort, Spal ventillátor, Aspiratec buszporszívót, Ratcliff rokkantemelőt.


  Részletek
 • 5. Moldin 2000 Rt.

  8000 Székesfehérvár, Holland fasor 2.

  Cégünk a gép- és a műanyagipar területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 6. Interkomfort Kereskedelem és Szerviz

  8000 Székesfehérvár, Zrínyi út 4/a.

  Fő tevékenységi körünk a régióban található multinacionális cégek kiszolgálása a tüzeléstechnika és a klímatechnika terén.


  Részletek
 • 7. Klímaszerviz Bt.

  8000 Székesfehérvár, Mártírok u. 74.

  Cégün klíma- és légtechnikai munkák tervezésére és kivitelezésére, karbantartására és szervizelésére kötelezte el magát.


  Részletek