Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

hulladékanyag Székesfehérvár

kifejezésre
1

Hulladékanyag Székesfehérvár keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. DEPÓNIA Hulladékkezelő és Településtisztasági Kft.

  DEPÓNIA Hulladékkezelő és Településtisztasági Kft. - Hulladékanyag Székesfehérvár - Tudakozó.hu DEPÓNIA Hulladékkezelő és Településtisztasági Kft. - Hulladékanyag Székesfehérvár - Tudakozó.hu DEPÓNIA Hulladékkezelő és Településtisztasági Kft. - Hulladékanyag Székesfehérvár - Tudakozó.hu DEPÓNIA Hulladékkezelő és Településtisztasági Kft. - Hulladékanyag Székesfehérvár - Tudakozó.hu DEPÓNIA Hulladékkezelő és Településtisztasági Kft. - Hulladékanyag Székesfehérvár - Tudakozó.hu DEPÓNIA Hulladékkezelő és Településtisztasági Kft. - Hulladékanyag Székesfehérvár - Tudakozó.hu

  8000 Székesfehérvár, Sörház tér 3.

  A társaság célja, hogy a térség hulladékkezelésén túl, a kapcsolódó szolgáltatási rendszerek szakmai és koordinációs feladatait is ellássa.
  Alapvető célunk a környezet hulladék által okozott terhelésének minimalizálása, szennyezésének elkerülése, a képződő hulladék mennyiségének és minőségének csökkentése. Mindezek érdekében a keletkező hulladék minél nagyobb arányú hasznosítására, a fogyasztás-termelés körforgásban való tartására törekszünk, s szorgalmazzuk az ehhez szükséges megfelelő feldolgozó háttérip...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak