Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

fordítás, tolmácsolás Székesfehérvár

kifejezésre
1

Fordítás, tolmácsolás Székesfehérvár keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Globe-Book Idegennyelvi Könyvesbolt

  8000 Székesfehérvár, Sütő utca 24.

  Globe-Book idegennyelvi könyváruházban kereshet és rendelhet több, mint 5000 cím, több mint 4000 borítókép, több mint 1300 szerző, több mint 200 kiadó, több mint 200 könyvsorozat, több mint 80 témakör és több mint 20 nyelv közül.


  Részletek
 • 2. Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Rt. - Székesfehérvár

  8000 Székesfehérvár, Sütő u. 42.

  Az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Részvénytársaság (OFFI Rt.), az 1869-ben alapított első közép-európai fordítóiroda az igazságügyminiszter által 1994. április 25-én aláírt alapító okirat alapján részvénytársaság formában működik, az államigazgatási felügyelet alatt álló OFFI általános jogutódjaként. Kizárólagos jogosultsággal rendelkezik Magyarországon a hiteles fordítás, a fordításhitelesítés területén. Igazgatóságai, kirendeltségei, ügyfélszolgálati irodái behálózzák az egész országot, ügyf...


  Részletek
 • 3. Pesti For Forditó iroda

  8000 Székesfehérvár, Szedreskert 46.

  Cégünk 1993-ban alakult, többféle tevékenységi kört gyakorol.

  Egy-két év alatt a fordítás, tolmácsolás, vállalati nyelvoktatás irányába szakosodott. Bővülő létszámú, általunk jól ismert, megbízható szakfordítókból és szaktolmácsokból álló alvállalkozói csapattal dolgozunk, a munkák végzését rajtuk keresztül oldjuk meg. A munkaszervezés területén majdnem egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk.

  Az irodából kikerülő fordítási munkák minőségi ellenőrzését folyamatosan végezzük, azokat a titoktartás kö...


  Részletek
 • 4. Alba Human Group

  8000 Székesfehérvár, Rákóczi út 26.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak