Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

folyóirat Székesfehérvár

kifejezésre
1

Folyóirat Székesfehérvár keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Interacta Kft.

  8200 Veszprém, Alkotmány u. 11. 2/11.

  A veszprémi Interacta Külkereskedelmi Szolgáltató és Tanácsadó Kft. tudományos folyóiratok, könyvek, CD-ROM-ok, online adatbázisok importálásával foglalkozik. Megbízóink magyarországi orvosi könyvtárak, tudományos munkát végző intézetek, főiskolai könyvtárak, és sokan mások.


  Részletek
 • 2. Floppy Számítástechnikai Kkt.

  8000 Székesfehérvár, Jancsár u. 39.

  Cégünk grafikai és számítástechnikai szolgáltatással foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Városi Könyvtár Székesfehérvár

  8000 Székesfehérvár, Budai út 44-46.

  A Városi Könyvtár történetét Kégli Ferenc ?100 éves könyvtár Székesfehérváron? című művében dolgozta fel. A közelmúlt történéseiről hálózati beszámolók alapján tudósítunk; az elmúlt közel négy évtized eseményeiről Somogyfoki Ottilia ?Záródolgozat a Székesfehérvári Városi Könyvtár története? című munkájából idézünk. Kégl Ferenc könyvében olvashatjuk, hogy a 19. század végén, 1894-ben ünnepelte az ország Jókai Mór ötvenéves írói jubileumát. Ez alkalomból a Révai Kiadó elhatározta, hogy kiadja öt év alatt Jóka...


  Részletek