Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

felsőfokú szakképzés Székesfehérvár

kifejezésre
1

Felsőfokú szakképzés Székesfehérvár keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kodolányi János Főiskola - Székesfehérvár

  Kodolányi János Főiskola - Székesfehérvár - Felsőfokú szakképzés Székesfehérvár - Tudakozó.hu Kodolányi János Főiskola - Székesfehérvár - Felsőfokú szakképzés Székesfehérvár - Tudakozó.hu Kodolányi János Főiskola - Székesfehérvár - Felsőfokú szakképzés Székesfehérvár - Tudakozó.hu Kodolányi János Főiskola - Székesfehérvár - Felsőfokú szakképzés Székesfehérvár - Tudakozó.hu Kodolányi János Főiskola - Székesfehérvár - Felsőfokú szakképzés Székesfehérvár - Tudakozó.hu Kodolányi János Főiskola - Székesfehérvár - Felsőfokú szakképzés Székesfehérvár - Tudakozó.hu

  8000 Székesfehérvár, Fürdő utca 1

  A Kodolányi János Főiskola 1992 óta működik Székesfehérváron. A jelentkezőknek lehetőségük van arra, hogy tanulmányaikat Székesfehérváron kívül Budapesten, Siófokon, Orosházán vagy az osztrák Fürstenfeldben folytassák.

  Az intézményben folyó magas színvonalú munkát, több hazai és nemzetközi elismerés is fémjelzi. A főiskolák közül egyedül a Kodolányi érdemelte ki az Oktatási és Kulturális Minisztérium Felsőoktatási Minőség Díj Arany fokozatát 2007-ben és 2008-ban. A magyarországi felsőoktatási intézménye...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak