Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

asztalosipar Székesfehérvár

kifejezésre
1

Asztalosipar Székesfehérvár keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Mester és Hobby- Botex Kft.

  Mester és Hobby- Botex Kft. - Asztalosipar Székesfehérvár - Tudakozó.hu Mester és Hobby- Botex Kft. - Asztalosipar Székesfehérvár - Tudakozó.hu Mester és Hobby- Botex Kft. - Asztalosipar Székesfehérvár - Tudakozó.hu Mester és Hobby- Botex Kft. - Asztalosipar Székesfehérvár - Tudakozó.hu Mester és Hobby- Botex Kft. - Asztalosipar Székesfehérvár - Tudakozó.hu Mester és Hobby- Botex Kft. - Asztalosipar Székesfehérvár - Tudakozó.hu Mester és Hobby- Botex Kft. - Asztalosipar Székesfehérvár - Tudakozó.hu Mester és Hobby- Botex Kft. - Asztalosipar Székesfehérvár - Tudakozó.hu Mester és Hobby- Botex Kft. - Asztalosipar Székesfehérvár - Tudakozó.hu

  8000 Székesfehérvár, Budai út 52.

  Asztalosipari gépek, szerszámok, szerelvények export-importja; kis- és nagykereskedelmi értékesítés.


  Részletek
 • 2. Faforg-Span Kft.

  Faforg-Span Kft. - Asztalosipar Székesfehérvár - Tudakozó.hu Faforg-Span Kft. - Asztalosipar Székesfehérvár - Tudakozó.hu Faforg-Span Kft. - Asztalosipar Székesfehérvár - Tudakozó.hu Faforg-Span Kft. - Asztalosipar Székesfehérvár - Tudakozó.hu Faforg-Span Kft. - Asztalosipar Székesfehérvár - Tudakozó.hu Faforg-Span Kft. - Asztalosipar Székesfehérvár - Tudakozó.hu

  2851 Környe, Iparcentum 17.

  1990-ben történt megalakulásunk óta termékkörünk, raktárkapacitásunk, forgalmunk, partnereink és munkatársaink száma folyamatosan és dinamikusan nőtt, cégünk a hazai bútor és asztalosipar egyik meghatározó beszállítójává nőtte ki magát.
  Temékeink: dekoratív (laminált és furnérozott faforgácslap, festett-lakkozott MDF hátfalak, dekoritlemezek) és építőipari lap-lemez termékek (OSB, MFP,MDF) és élzáró anyagok (ABS, melamin élfólia) széles skálája áll partnereink rendelkezésére. Környei telephelyünkön egy pos...


  Részletek
 • 3. Feforg Kft.

  8000 Székesfehérvár, Zámolyi út

  Asztalosmunkát, bútorkészítést vállalok.


  Részletek
 • 4. 3A Faipari Bt.

  8000 Székesfehérvár, Nagyszombati u. 158.

  Cégünk asztalosipari tevékenysége széles körű: a magán megrendelésektől a vállalkozások, vállalatok kiszolgálásáig terjed.


  Részletek
 • 5. Vadex Rt.

  8000 Székesfehérvár, Tolnai út 1.

  A Vadex Mezőföldi Rt. világos stratégiával rendelkezik, mely szerint a garantált minőség, a tisztességen alapuló értékrend és piaci magatartás, a szakmai felkészültség és belső követelményrendszer, a jó partneri kapcsolatok biztosítják a cég kiegyensúlyozott fejlődését.


  Részletek
 • 6. Papp Ernő egyéni vállalkozó

  8000 Székesfehérvár, Nagyszombati út 67


  Részletek