Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

GARZON Székesfehérvár

kifejezésre
1

GARZON Székesfehérvár keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Secret Guard Kft.

  8000 Székesfehérvár, Király sor 19.

  A SECRET GUARD Kft. 2005-ben, elődjei a KÉT TREZOR Security Kft. 2002-ben illetve a KÉK TREZOR KFT 1990-ben Székesfehérváron harmadikként alakult meg a vagyonvédelmi vállalkozások sorában, az elsők között azok közül is, akik vállalkozás keretében vállalták más vállalkozások őrzés-védelmét. Alapítói székesfehérvári magánszemélyek, akik hosszú éveket, évtizedeket töltöttek el a rendőrségen, bűnügyi területen.
  Cégünk a vagyonvédelem minden ágával foglalkozik. Vállalunk objektumőrzést, porta-, és recepciós ...


  Részletek
 • 2. GARZON Bútor Zrt.

  8000 Székesfehérvár, Bakony u. 4.

  Lakossági és közületi korpusz bútorok (szekrények, asztalok, kiegészítők) gyártása és forgalmazása, irodák, ügyfélfogadók, egészségügyi létesítmények (kórházak, orvosi rendelők), oktatási intézmények és szállodák komplett berendezése Foglalkoztatottak száma: 55


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak