Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

tervdokumentáció tervezése Százhalombatta

kifejezésre
1

Tervdokumentáció tervezése Százhalombatta keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Bau-Gép 2000 Kft.

  Bau-Gép 2000 Kft. - Tervdokumentáció tervezése Százhalombatta - Tudakozó.hu Bau-Gép 2000 Kft. - Tervdokumentáció tervezése Százhalombatta - Tudakozó.hu Bau-Gép 2000 Kft. - Tervdokumentáció tervezése Százhalombatta - Tudakozó.hu Bau-Gép 2000 Kft. - Tervdokumentáció tervezése Százhalombatta - Tudakozó.hu Bau-Gép 2000 Kft. - Tervdokumentáció tervezése Százhalombatta - Tudakozó.hu

  2440 Százhalombatta, Olaj Munkás u.2. 29.számú Barak

  BAU-GÉP 2000 Építőipari Szolgáltató, Karbantartó és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

  A BAU-GÉP 2000 Kft. 2000-ben alakult főleg építőipari, épületgépészeti és villamos karbantartási tevékenységek elvégzésére.

  2000 óta a Mol Rt. Dunai Finomító 1-es számú telepén a 20-es épületben bérlünk 300 nm iroda-, műhely és raktárhelyiséget. Állandó diszpécserszolgálaton keresztül fogadjuk a megrendeléseket és a bejelntéseket. Ez a telephelyünk 8 fő szellemi és 65 fő fizikai állományú dolgozó számára ...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak