Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

csomagolástechnika Soltvadkert

kifejezésre
1

Csomagolástechnika Soltvadkert keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kajári és Fia Kft.

  Kajári és Fia Kft. - Csomagolástechnika Soltvadkert - Tudakozó.hu Kajári és Fia Kft. - Csomagolástechnika Soltvadkert - Tudakozó.hu Kajári és Fia Kft. - Csomagolástechnika Soltvadkert - Tudakozó.hu Kajári és Fia Kft. - Csomagolástechnika Soltvadkert - Tudakozó.hu Kajári és Fia Kft. - Csomagolástechnika Soltvadkert - Tudakozó.hu Kajári és Fia Kft. - Csomagolástechnika Soltvadkert - Tudakozó.hu Kajári és Fia Kft. - Csomagolástechnika Soltvadkert - Tudakozó.hu Kajári és Fia Kft. - Csomagolástechnika Soltvadkert - Tudakozó.hu

  6230 Soltvadkert, Szarvaskút dűlő 13/1.

  Üzemünk 1991-ben alakult, fő tevékenységként polipropilén csomagolóanyagok (BOPP, CPP, Kristályfólia) forgalmazásával és feldolgozásával foglalkozik.

  Bővebb információkért tekintse meg honlapunkat, ehhez klikkeljen webcímünkre!


  Részletek
 • 2. Trimük Kft.

  6230 Soltvadkert, Szőlő u. 44.

  Cégünk műanyagfeldolgozással foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Materiál-Plastik Kft.

  6230 Soltvadkert, Halasi út 6.

  Cégünk műanyagipari termékek, fóliák, műanyag zacskók, tasakok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Fóliafeldolgozó Bt.

  6230 Soltvadkert, Szent István u. 40.

  Cégünk csomagolástechnikával foglalkozik.


  Részletek