Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

szőlőművelés Siklós

kifejezésre
1

Szőlőművelés Siklós keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Máriagyűdi Bajor Pince

  7800 Siklós, Tenkes u. 14.

  Villányi borvidékről megjelent könyvek, videokazetták, CD vásárlására lehetőség van vinotékánkban. Borainkat megtekinthetik és megvásárolhatják: Vinárium Rt. Sörház u. 20., Monarchia Rt. Kinizsi Pál utcában.


  Részletek
 • 2. Rudolf Borház

  7800 Nagytótfalu, Pillangó dűlő

  Harmadik generáció óta foglalkozunk szőlőtermesztéssel és borászattal. 10 Ha-on gazdálkodunk. A Villányi-Siklósi borút egyesület tagjai vagyunk.


  Részletek
 • 3. Tollas Pincészet

  7800 Siklós, Iskola u. 7.

  Kóstolja meg kiváló borainkat pincészetünkben!


  Részletek
 • 4. Brunyai Pince Kft.

  7800 Siklós, Akasztófa dűlő 3534.

  A bortermeléshez Brunyai Árpád hét éve vette át a háromhektáros szőlőterület kezelését édesapjától,mint borász, és azóta ápolja a szőlőtermesztési és borkészítési tevékenység hagyományát.

  Néhány perc alatt elérhető a messzeföldön híres, megújult harkányi Thermálfürdő, a vadul kanyargó Dráva folyó, és a máriagyűdi, európai hírű kegyhely, ahol test és lélek egyaránt feltőltődik. Minőségi borainkkal, vendégszeretetünkel mindent megkaphat a teljes kikapcsolódáshoz.

  A vállalkozás Magyarország délnyugati ré...


  Részletek
 • 5. Fontányi Borászat

  7800 Siklós, Iskola u. 15.

  Baranya megye déli részén, a Villány - Siklósi-hegy lejtőin több száz éves hagyománya van a szőlő-bortermelésnek. Az államalapítás korától napjainkig történelmünk jelentős eseményeinek helyszíne volt e régió. A mediterrán vidék szőlő és borkulturája évszázados hagyományokra tekint vissza. A Fontányi Fivérek ősei híres francia borvidékről származtak. A családi tradíciót folytatva fejlesztették szőlészetüket, borászatukat. Jelenleg 50-HA-on gazdálkodnak. A mindig újat kereső testvérpár az utóbbi években a hag...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak