Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

játékszervezés Siófok

kifejezésre
1

Játékszervezés Siófok keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. SIÓ-FETA Kereskedelmi Kft.

  SIÓ-FETA Kereskedelmi Kft. - Játékszervezés Siófok - Tudakozó.hu SIÓ-FETA Kereskedelmi Kft. - Játékszervezés Siófok - Tudakozó.hu SIÓ-FETA Kereskedelmi Kft. - Játékszervezés Siófok - Tudakozó.hu SIÓ-FETA Kereskedelmi Kft. - Játékszervezés Siófok - Tudakozó.hu SIÓ-FETA Kereskedelmi Kft. - Játékszervezés Siófok - Tudakozó.hu SIÓ-FETA Kereskedelmi Kft. - Játékszervezés Siófok - Tudakozó.hu

  8611 Siófok, Gárdonyi G. u.15.

  A Balaton fővárosa Siófok, és centrumától 5 km-re délre a Petőfi-majorban a 65-ös út mellett található az 1999 júniusában nyílt Extrém Sportpark és Paintball centrum.

  Van egy kb. 3 focipálya nagyságnyi bokros, fás lövészárkos pályánk, ahol egyszerre akár 60 fő is tud játszani. A speedball pálya max. 10-10 fős csapatok küzdelméhez ajánlott.
  Valószínű, hogy a baráti, munkahelyi társaságotok egy része nem kíváncsi a paintballra így Nekik illetve Nektek is ajánljuk további lehetőségeinket....


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak