Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

belföldi szállás Siófok

kifejezésre
1

Belföldi szállás Siófok keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Hotel Aranypart***

  8600 Siófok, Beszédes József stny.82.

  Az Aranypart Hotel Siófokon közvetlenül a Balaton partján található. Parkosított környezetben áll a szálloda épülete, amelyben 159 szoba található. A szálloda előtt terül el Siófok legnépszerűbb szabad strandja.
  Az M7-es autópályáról a 98. km-nél Siófok-Szabadi Sóstó lejárónál kell letérni, majd a MOL töltőállomás után jobbra kanyarodni. A parti úton haladva (Beszédes József sétány) a szálloda a városközpont irányába kb 1 km fekszik


  Részletek
 • 2. Nagy Család Vendégháza

  8600 Siófok, Batthyány u. 62.

  Férőhely: 9 fő,
  4 szoba.
  Étteremtől való távolság: 50 m.
  Bolttól való távolság: 50 m.
  Balatontól való távolság: 100 m.
  Vendégeket fogadunk egész évben.
  A Vendégház a város egyik legpatinásabb utcájába kb. 100 m-re a Balatontól (homokos strandtól, Beach House-tól) illetve kb. 10 perces sétára a város központjától helyezkedik el. 2 és 3 ágyas saját fürdőszobás, teraszos, színes TV-vel ellátott szobák állnak vendégeink rendelkezésére. A jól felszerelt konyha amerikai jellegű tágas étkezővel és nappalival...


  Részletek
 • 3. Villa Gabriella

  8600 Siófok, Kiss János alt. 6/a

  villa egy nyugodt, csendes utcában -de mégis közel a város központjához- helyezkedik el.

  A gondozott, ingyenesen használható strandot kb. 3 perces séta után érheti el a kedves nyaraló. Vásárlási lehetőség, telefonfülke, étterem, borozó, motorkölcsönzés mind 50 m-es körzetben. A város központját jelző víztorony illetve a sétáló utca kb. egy 10 perces, a kikötő, kertmozi, Coca Cola Beach House pedig kb. 15 perces sétányi távolságban van.

  A Villa földszintjén és a második emeletén apartmanok vannak kia...


  Részletek
 • 4. Vadász Bádogos Tetőfedő és Kereskedő Kft.

  8600 Siófok, Bajcsy-Zs. u. 232.

  Cégünk 1988 óta van jelen a hazai piacon. Bádogos és tetőfedő anyagokat forgalmazunk, valamint kivitelezéssel is foglalkozunk.


  Részletek
 • 5. Richie I-II. Apartmanház

  8600 Siófok, Wesselényi u. 52/d.


  Részletek
 • 6. Novasol Hungária Kft.

  8600 Siófok, Dózsa Gy. u. 1/B/12.

  A Novasol Európa szerte leányvállalatok és szerződött partnerirodák révén végzi tevékenységét a több millió példányban piacra kerülő színvonalas katalógus, valamint a világháló segítségével.


  Részletek
 • 7. Neitzer Ház

  8600 Siófok, Kiss János Altábornagy u. 11.


  Részletek