Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

kötőelem Salgótarján

kifejezésre
1

Kötőelem Salgótarján keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Tryblex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  3100 Salgótarján, Bajcsy-Zs. út 6.

  1991 . november 11-én alakult meg, jogelődünk a TRYBLEX Betéti Társaság. Tevékenységünk tranzit arúforgalomra, export- importtevékenységre, ipari anyagok kis- és nagykereskedelmére írányult.
  1992. április 2-án nyitottuk meg első szaküzletünket, amely csapágyak és csapágytarfozékok forgalmazásával foglalkozott. Ezt később kibővítettük vevőínk növekvő igénye szerint szerszámok és kisgépek kískereskedelmi ertekesitesevel. Készletválasztékunk folyamatosan kibővült, ezzel együtt vevőink és szállítóink létszáma...


  Részletek
 • 2. Nógrádker Rt.

  3100 Salgótarján, Rákóczi u. 38.

  Cégünk Nógrád megye legnagyobb és legismertebb kereskedelmi cége. Áruházaink és üzleteink a ruházati termékektől a vegyiárukon át a mezőgazdasági kisgépekig a lehető legszélesebb termékskálát kínálják kedves vevőinknek!


  Részletek