Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

bérszámfejtés Salgótarján

kifejezésre
1

Bérszámfejtés Salgótarján keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Auditon 2000 Kft.

  3100 Salgótarján, Rákóczi u. 13.

  Cégünk 1996. decemberében alakult, egyszemélyes társas vállalkozásként Nógrád megye székhelyén, Salgótarjánban. Könyveléssel, adótanácsadással és egyéb számviteli szolgáltatásokkal foglalkozunk, felölelve az ügyvitel szinte minden területét.


  Részletek
 • 2. S. K. Szám-Adó Kft.

  3100 Salgótarján, Arany János utca 17. II. em 8

  Könyvelő irodánk egyéni vállalkozók és gazdasági társaságok teljeskörű könyvelését adótanácsadás, bérszámfejtéstét vállalja.
  Egyszeres kettőskönyvvitel, beszámolók bevallások elkészítése, teljeskörű adminisztráció ügyintézés, hatóságok előtti képviselet.

  Mottónk: Szaktudás, pontosság, felelősség, diszkréció.


  Részletek
 • 3. CZ-Controll Befektetési és Tanácsadó Kft.

  3100 Salgótarján, Vasvári u. 47.

  Cégünk Salgótarjánban működő könyvelőiroda és könyvvizsgáló cég. Felnőttoktatással és egyéb oktatási tevékenységgel is foglalkozunk. Telefonszám: +36-30-9213-036 E-mail: czekman@profinter.hu


  Részletek
 • 4. Araczki Lászlóné

  3104 Salgótarján, Déryné út 5. fsz. 2.


  Részletek
 • 5. Benedek Kft - Nógrád Megyei Kirendeltség

  3100 Salgótarján, Kistarján út 6.


  Részletek