Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

19 db találat

Sajószöged

kifejezésre
1 | 2

Sajószöged keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Sajószöged Polgármesteri Hivatal

  Sajószöged Polgármesteri Hivatal - Sajószöged - Tudakozó.hu Sajószöged Polgármesteri Hivatal - Sajószöged - Tudakozó.hu Sajószöged Polgármesteri Hivatal - Sajószöged - Tudakozó.hu Sajószöged Polgármesteri Hivatal - Sajószöged - Tudakozó.hu Sajószöged Polgármesteri Hivatal - Sajószöged - Tudakozó.hu Sajószöged Polgármesteri Hivatal - Sajószöged - Tudakozó.hu

  3599 Sajószöged, Ady Endre út 71.

  Sajószöged Polgármesteri Hivatala. Sajószöged település földrajzilag Közép-Európában, Magyarország Észak - Keleti Régiójában Borsod - Abauj - Zemplén megye délborsodi vidékén található,Sajó és Tisza össze folyásánál mint egy a két folyónak szögébe esik, innen vélik (ti. a szögről) venni a nevétTovábbi információkért látogasson el weboldalunkra!


  Részletek
 • 2. SUPRATRANS Fuvarozó és Fuvarszervező Bt.

  3599 Sajószöged, Tisza u. 17.

  Fuvarozás, fuvarszervezés Foglalkoztatottak száma: 12


  Részletek
 • 3. ÓZON Gyógyszálló Beruházó és Üzemeltető Kft.

  3599 Sajószöged, Erzsébet sétány 10.

  Panziói szolgáltatás (szolárium, szauna, presszó, bár, étterem üzemeltetése); gyermekek légzőszervi rehabilitációja Foglalkoztatottak száma: 12


  Részletek
 • 4. SOLDIERComm Kft.

  3599 Sajószöged, Árpád u. 7.

  Cégünk fő tevékenységi köre az iparban felhasznált szivattyúk forgalmazása, és teljeskörű szervizelése. Rendelkezünk ISO 9001:2000 minősítéssel. Termékeink egy része megfelel az amerikai API 610 olajipari szabványnak. Amennyiben Önnek szüksége van az alábbi eszközök, vagy szolgáltatások valamelyikére, cégünk készséggel beszerzi Önnek a legmegfelelőbbet.
  Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot!


  Részletek
 • 5. Sajószöged Község Önkormányzata

  3599 Sajószöged, Ady út 71.

  Településfejlesztés, településrendezés, az épített és természeti környezet védelme, lakásgazdálkodás, vízrendezés és csapadékvíz elvezetés, csatornázás, köztemető fenntartása, helyi közutak és közterületek fenntartása, helyi tömegközlekedés, köztiszt Foglalkoztatottak száma:


  Részletek
 • 6. NONPAREILLE 6. Nyomdaipari Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.

  3599 Sajószöged, Csokonai út 12.

  Máshova nem sorolt nyomás Foglalkoztatottak száma:


  Részletek
 • 7. Ózon Gyógyszálló Kft.

  3599 Sajószöged, Erzsébet sétány 10.

  A Szinva-patak partján a Szent István Cseppkőbarlanggal szemben gyönyörű környezetben fekszik az egész évben nyitva tartó panzió, mely egyedülálló lehetőségként légzőszervi panaszokra barlangterápiás kezelést kínál, elsősorban gyermekek számára.


  Részletek
 • 8. Szentmiklósi

  3599 Sajószöged, Bem út 26.


  Részletek
 • 9. Takarékszövetkezet, Emőd és Vidéke

  3599 Sajószöged, Ady Endre út 57 / a


  Részletek
 • 10. BARNATI-CAR Bt.

  3599 Sajószöged, Tisza u. 2


  Részletek