Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

SIEBAU

kifejezésre
1

SIEBAU keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Sommer Kaputechnika Kft.

  Sommer Kaputechnika Kft. - SIEBAU - Tudakozó.hu Sommer Kaputechnika Kft. - SIEBAU - Tudakozó.hu

  1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 277.

  A SOMMER Kaputechnika Kft. alapításától egészen 2008 szeptemberéig Győrben működött. 2008 áprilisában egy ügyvezetőváltást követően a képviselet piacpolitikája is gyökeresen megváltozott. Megtartva pozitívumokat, vagyis, hogy partnereinknek folyamatosan kiváló minőségű termékeket és az ehhez párosuló kimagasló szolgáltatásokat nyújtjuk. Értékesítési strukturánkat az európai standardeknek megfelelően átszerveztük. Termékeinket kizárólagosan az országosan kiépített viszonteladói partnerhálózaton keresztül szo...


  Részletek
 • 2. Kántor Kft.

  6000 Kecskemét, Lisz F.u.27/A.

  Nyitvatartás:
  H-P: 8-17-ig, Szo: 8-12-ig.
  Márkanév:
  Raynor, Came, Kling-Quadra, Siebau, Chamberlen, Ziur, Sápi, Rolling-Center
  Minősítés:
  MABISZ

  Amerikai, német garázs-, és ipari kapuk, vagyonvédelmi rácsok, redőnyök, egyedi gyártású kovácsolt kerítések, kertkapuk motoros mozgatással, távvezérléssel is. Tervezés, kivitelezés, szaktanácsadás. Szaküzletünkben húzó-, nyomó-, feszítő-, tányérrugók forgalmazása. Egyedi igények szerinti gyártás szervezése- szállítás utánvéttel is. Fémszövetek, perf...


  Részletek
 • 3. Ra-tó Kft.

  1102 Budapest, Halom u. 1.

  Cégünk ipari és lakossági garázskapuk, készgarázsok, konténerek, ajtók és egyéb fémszerkezetek forgalmazásával, valamint gyártásával foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Ecrin Kft.

  7400 Kaposvár, Pécsi u. 11.

  Marantec: Automatikusan a legjobb!
  Actual: Ablak a ház szeme! Nézzen más szemmel a világra!


  Részletek
 • 5. TechnoNET Elektronikai Kereskedelmi egyéni cég

  1163 Budapest, Veres Péter út 48.

  Cégünk kaputechnikával, biztonságtechnikai, személy- és járműbeléptető rendszerek és eszközök kis- és nagykereskedelmével, telepítésével foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Gefker Kft.

  5000 Szolnok, Ispán krt. 9. fsz. 2.

  Cégünk 1983 óta működik. Lakatosipari termékekkel, felvonókkal, acélcsarnokokkal, Lindab termékekkel, ipari és lakossági garázsajtókkal, ezek automatizálásával foglalkozunk.


  Részletek
 • 7. Zalalift Kft.

  8800 Nagykanizsa, Petőfi út 99.

  A Zalalift Kft. a SIEBAU és GUTTOMAT termékek importőre. Ezen termékek nagy- és kiskereskedelmével, beszerelésével, illetve teljeskörű szervizelésével foglalkozunk. Kérjük, tekintse meg weblapunkat.


  Részletek
 • 8. SANI Bt.

  8300 Tapolca, Vajda János u. 1.

  Hosszútávú kapcsolattartás, szerviz, garancia és tartalék alkatrészellátás a kaputechnika területén. Már 1992 óta a szakmában! Referencia számos helyen.


  Részletek
 • 9. Oszi-Kapu Bt.

  4700 Mátészalka, Bercsényi út 30.

  Cégünk 1998-ban alakult, elsősorban az új, igényesebb kivitelezésű garázskapuk forgalmazása és szerelése céljából. A vásárlók igényeinek és elvárásainak megfelelően folyamatosan fejlesztjük cégünket.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak