Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

12 db találat

SAUVIGNON BLANC

kifejezésre
1 | 2

SAUVIGNON BLANC keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Szent Anna Borház

  Szent Anna Borház - SAUVIGNON BLANC - Tudakozó.hu Szent Anna Borház - SAUVIGNON BLANC - Tudakozó.hu Szent Anna Borház - SAUVIGNON BLANC - Tudakozó.hu Szent Anna Borház - SAUVIGNON BLANC - Tudakozó.hu Szent Anna Borház - SAUVIGNON BLANC - Tudakozó.hu Szent Anna Borház - SAUVIGNON BLANC - Tudakozó.hu

  8692 Szőlősgyörök, Akácfa u. 2.

  A Szent Anna borház a balatonboglári borvidékhez tartozó a római korig visszanyúló szőlészeti és borászati múlttal rendelkező, Szőlősgyörök község déli lankáinak egyikén a rekeszdűlőben található. A pincészetet 1980 - ban építette majd 1994-ben kibővítette és újjá építette a faluban élő Komáromi Ferenc és családja. Ma családunk 20 ha szőlőterületen gazdálkodik. A 2000-ik évben a Somogy borásza címet is elnyerte. Pincészetünk 1500 hl bor készítésére és tárolására alkalmas. Az általunk megtermesztett szőlőből...


  Részletek
 • 2. Trunkó Pincészet

  8692 Szőlősgyörök, Köztársaság út 18.

  A Balaton déli partján Szőlősgyörökön található pincészetünk, ahol borbemutatókkal és borvásárlással egybekötve várjuk az érdeklődőket.


  Részletek
 • 3. Etyeki Kúria Borgazdaság

  2091 Etyek, Öreghegy Pf. 7.

  Az Etyeki Kúria Borgazdaság 1996-ban alakult egy régi sváb faluban, Etyeken. Az etyeki borvidék kb. 20 km távolságban Budapesttől délre található, híres száraz, napos időjárásáról, amely a Pilisi-hegység hideg széllökéseivel keveredik.
  A pincészet 10 ha saját szőlőbirtokon és 15 ha termeltetésben művelt szőlőterületen gazdálkodik. Fő fajta a Chardonnay, Savignon Blanc, Szürkebarát, Pinot Noir. De csodálatos Királyleányka ültetvények is találhatók az Öreghegy déli lejtőin....


  Részletek
 • 4. St. Donatus Pincészet Kft.

  8638 Balatonlelle, Kishegyi út 42.

  Cégünk borászattal foglalkozik. 2000-es évjáratú Sínai Hegyi Cabernet Sauvignon borunkkal Bordóban arany, Londonban ezüst érmet nyertünk.
  A Garamvári Szőlőbirtok családi vállalkozás, amely a családfő Garamvári Vencel borászmérnöki képzettségén és több évtizedes borászati tapasztalatain nyugszik.A cég 1990-ben született Vinárium néven indult. A piacteremtés, a belföldi és nemzetközi piacok kiépítését felvállalva, a minőségi borok szállítójaként vált ismertté.
  Ezt a tevékenységet 1993-ban szőlőtermesztésse...


  Részletek
 • 5. Tátrai Pincészet

  2091 Etyek, Hegyköz u. 6.

  A szőlőt 1992-ben alapították Etyek Sánci dűlőjének déli lejtőjén. Szőlészetünk a sánci borház mellett található, ahol saját magunk palackozzuk borainkat. Családunk szívesen várja vendégeit borkóstolóra, melyen igény szerinti meleg étel fogyasztása is megoldható. 15-40 főig fogadunk csoportokat előzetes bejelentkezés alapján.


  Részletek
 • 6. Alexandra Kispincészet

  2091 Etyek, Deák Ferenc u. 61.

  1996 óta gazdálkodunk 1 H-on az etyeki borvidék lankáin. Előzetes bejelentkezés alapján 15 főig fogadunk csoportokat borkóstolásra. Kívánság szerint meleg étellel is a csoportok rendelkezésére állunk.


  Részletek
 • 7. Figula Családi Pincészet

  8230 Balatonfüred, Siske utca 44/b.

  A Figula Pincészet 1993 óta gazdálkodik 16 hektár szőlőterületen Balatonfüred-Csopak történelmi borvidékén. 2000-ben Figula Mihály a családi vállalkozás vezető borásza az "Év bortermelője" elismerést kapta. Borválasztéka között megtalálhatóak a késői szüretelésű, illetve a barrique érlelésű borok.


  Részletek
 • 8. Rosenmayer Borkereskedés

  9400 Sopron, Hátulsó u. 7.

  Borkereskedésünket 1995-ben alapítottuk azzal a célkitűzéssel, hogy a legjobb minőségű hazai borokat felkutassuk és válogatott formában kínáljuk vásárlóinknak.


  Részletek
 • 9. Bacskai László Pincészete

  2091 Etyek, Szépvölgy

  A pincészet hagyományos kézműves pince. A boraink egyedi irányvonalat képviselnek, ami a minőségi tartalom magas szinten tartása és az évjáratok közti különbség kiemelésén alapul. A szőlőtermelés jellemzője a visszafogott terméshozam (max. 1-1,5 kg / tőke hozam), a késői szüreteléssel, túlérett, időnként töppedt szőlőből nyert szín mustot hordós erjedéssel és érleléssel alakítunk át kiváló minőségű Bacskai féle etyeki borrá. Sorszámozott címkével készülnek boraink. Előzetes bejelentés alapján (kb. 1 hét) pi...


  Részletek
 • 10. Horváth Pince

  8265 Hegymagas, Szent György-hegy

  Szent György-hegy déli lejtőjén a bazalt oszlopok alatt, festői kilátással a Balatonra és a Szigligeti várra néz szőlőbirtokunk. Várjuk az idelátogatókat fehér- és vörösborokkal - száraz, félszáraz, félédes, édes iskolázásban, valamint borkülönlegességekkel.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak