Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

SANPLAST

kifejezésre
1

SANPLAST keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Laguna-Lux Fürdőszobaszalon

  Weboldal: http://www.lagunalux.hu

  A Katófer Kft. profilja a műszaki anyagok, épületgépészeti szerelvények, fürdőszoba felszerelések és burkolóanyagok kis- és nagykereskedelme. Célunk, hogy a vásárlóink komplex kiszolgálást kapjanak: mindenre kiterjedő áruválasztékot, szakszerű segítséget, látványtervezést, mennyiség számítást, házhozszállítást.


  Telephelyeink:
  - Laguna Lux Fürdőszobaszalon, Debrecen, Mikepércsi út 70.
  - Fürdőszoba Diszkont Szaküzlet, Debrecen, Mikepércsi út 70.
  - Katófer Kft. Nagykereskedelmi, központi telephely, Debrecen, Vágóhíd u. 4/b.
  - Kludi-Mofém Csaptelep Szaküzlet, Debrecen, Nyíl u. 38.
  - Irisz Fürdőszobaszalon, Békéscsaba, Szarvasi út 49. www.irisz-furdoszobaszalon.hu
  - Katófer Kft. Nagykereskedelmi lerakat, Békéscsaba, Kazinczy u.

  A Laguna Lux Fürdőszobaszalon 1998 nyarán nyitotta meg kapuit a vásárlóközönség előtt. Folyamatosan fejlesztjük a választékot és a bemutatás színvonalát. Célunk, hogy a vásárlóink komplex kiszolgálást kapjanak: mindenre kiterjedő áruválasztékot, szakszerű segítséget, látványtervezést, mennyiségszámítást, házhozszállítást.
  2004 tavaszán a Laguna Lux mellett megnyitottuk a Fürdőszoba Diszkont áruházunkat, hogy teljes áruskálát kínálhassunk az alacsonyabb árkategóriában is.
  Bátran állíthatjuk, hogy üzletünk meghatározó tényezővé vált Debrecen fürdőszoba felszerelés és burkolóanyag piacán.

  Akár a klasszikus eleganciára, akár a legmodernebb stílusra vágyik, szalonunk választéka minden termékkörben a formatervezés és minőség csúcsát képviseli.

  Széles palettán kínáljuk a minőségi, főként olasz padlólapokat és csempéket. Választhat a Gardenia Orchidea, Versace, Dado, Antica Ceramica Rubiera, Ragno, Cedir gyárak termékei közül. Természetesen a hazai gyártók is képviseltetik magukat: Zalakerámia, Korall, Gamma Kerámia.
  Forgalmazunk márkás olasz, német és egyéb kerámia szanitereket: Hatria, Villeroy & Boch, Laufen, Jika, Keramag, Duravit, Ideal tandard, Vidima, Alföldi, Zalakerámia.
  A legkiválóbb minőségű csaptelepeket kínáljuk: Kludi, Hansgrohe, Mofém. Továbbá forgalmazunk Hansa, Grohe, Fima Carlo Frattini, Feromix, Sanimix, Rossi, Feliu Boet márkákat.
  Az egyszerű fürdőkádtól és zuhanykabintól a luxus felszereltségű hidromasszázs termékekig mindent megtalál: Roltechnik, Hüppe, Sanplast, Glass, Granetta, Idroform. Beszerezhetők a Polysan, Pharo, Jacuzzi, Vagnerplast, Teiko, stb. gyártók termékei is.
  Üzletünkből nem hiányozhatnak az ún. "jakuzzik", azaz többszemélyes, kültérben is használható hidromasszázs medencék. A legmagasabb színvonalat képviselő Hydropool és a Hotspring termékeket kínáljuk.
  Egyre komolyabb az igény az egészség megőrzésében nagy szerepet játszó szaunák és infraszaunák iránt. Kínálatunkban megtalálhatók a német Weka cég termékei, de az egyedi igényeket is ki tudjuk elégíteni partnercégünk, a SimonSzauna segítségével.
  Spanyol, olasz és hazai gyártmányú fürdőszoba-szekrényeket kínálunk sokféle kivitelben: Royo, Compab, Arbi, Salgar, Guido, Amazonas, Aquanetti stb.
  Nem lenne teljes a választék a fürdőszobai kiegészítők nélkül, amelyeket széles skálán vonultatunk fel.
  Ragasztó- és fugázó anyagok teljes szortimentjét megtalálja a Murexin, Mapei és Botament cégek termékei között.
  Újdonságként kínáljuk a DreamFloor kiváló minőségű, választékával a teljes árskálát lefedő laminált padlóit, valódi fa készparkettáit, rendszer kiegészítőikkel együtt.

  Könnyű megközelíthetőséggel, kiváló parkolási lehetőséggel, légkondicionált üzlettel várjuk kedves vásárlóinkat Debrecenben, a Mikepércsi út 70. szám alatt.

 • 2. Egy Coll Kft.

  FORGALMAZOTT TERMÉKEK:

  CSAPTELEPEK:
  v ARMAL
  v MOFÉM
  v KLUDI
  v HANSGROHE
  v SAGITTARIUS
  v FERROMIX


  SZANITEREK:

  v RAVAK
  v ROLLTECHNIK
  v SANPLAST
  v RIHO
  v ADRIA
  v ALFÖLDI
  v GEBERIT
  v VILLEROY&BOCH

  KÉSZÜLÉKEK:

  v FÉG
  v HAJDU
  v SAUNIER DUVAL
  v JUNKERS
  v VAILANT
  v TERMOMAX
  v CELSIUS
  v VIADRUS

  RADIÁTOROK:

  v KORADO
  v DUNAFERR
  v VOGEL-NOOT
  v RADECO
  v RENOVATHERM


  SZERELVÉNYEK/CSŐRENDSZEREK:

  v HERZ
  v FAR
  v TIEMME
  v UNICOR
  v MULTYPRESS
  v MULTYGOL
  v VIEGA
  v HONEYWELL
  v WAVIN

  SZIVATTYÚK:

  v GRUNDFOS
  v PEDROLLO  LYONESS PARTNER!

 • 3. Katófer Kft., Írisz Fürdőszoba Szalon

  Weboldal: http://www.irisz-furdoszobaszalon.hu

  Írisz Fürdőszobaszalon. A szaküzlet: kiváló minőség, széles választék, szakszerű kiszolgálás.

 • 4. Csempe Diszkont - Ács Zoltánné egyéni vállalkozó

  Csempediszkontunkban megtalálhatók a fürdőszobai berendezések, kiegészítők és szaniteráruk széles választéka. Várjuk kedves Vásárlóinkat!

 • 5. Ceraline Kft.

  Weboldal: http://www.ceraline.hu

  Termékeinket Olasz- és Spanyolországból importáljuk exkluzív minőségben, minden ízlést kielégítő választékban. Megtalálható nálunk a rusztikus, az egyszerű, a polgári és a különleges ízlésvilágnak megfelelő falicsempék, padlólapok, szaniterek és egyéb felszerelések. Tevékenységi körünk a fenti termékek kis- és nagykereskedelme, valamint beltéri tervezés.

Kapcsolódó kulcsszavak