Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

irodabútor Pomáz

kifejezésre
1

Irodabútor Pomáz keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Plumet Bútor Kft.

  Plumet Bútor Kft. - Irodabútor Pomáz - Tudakozó.hu Plumet Bútor Kft. - Irodabútor Pomáz - Tudakozó.hu Plumet Bútor Kft. - Irodabútor Pomáz - Tudakozó.hu Plumet Bútor Kft. - Irodabútor Pomáz - Tudakozó.hu Plumet Bútor Kft. - Irodabútor Pomáz - Tudakozó.hu

  2013 Pomáz, Mártírok u. 27.

  Cégünk fő profilja az egyedi bútorgyártás.Kizárólag rendelésre - cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt - gyártunk bútorokat különböző stílusokban. A felhasznált alapanyagok között megtalálható: fa, furnér, festhető alapanyagok és laminált bútorlap. Amennyiben bővebben kíváncsi a felhasznált anyagok és kiegészítők skálájára tekintse meg Kiegészítők menüpontot.
  Külön kérésre tervezést is vállalunk.


  Részletek
 • 2. Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft.

  Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft. - Irodabútor Pomáz - Tudakozó.hu Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft. - Irodabútor Pomáz - Tudakozó.hu Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft. - Irodabútor Pomáz - Tudakozó.hu Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft. - Irodabútor Pomáz - Tudakozó.hu Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft. - Irodabútor Pomáz - Tudakozó.hu Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft. - Irodabútor Pomáz - Tudakozó.hu

  2013 Pomáz, Céhmester u. 2

  A Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft.-t 1991-ben családi vállalkozásként alapítottuk. Mára már három generáció dolgozik együtt a családból a cégnél.
  A cég telephelye Budapest északi határától 3 km-re, a Dunakanyar kapujában, Pomáz Ipartelepén található.
  A telep jól megközelíthető, jó parkolási lehetőséggel.
  Tevékenységünk kialakításánál megpróbáljuk az építkezők és asztalosok minden igényét kiváló minőségben, rövid határidővel, kedvező áron kielégíteni.

  Ennek érdekében az utóbbi években nagy mér...


  Részletek
 • 3. Expostand Kiállításkivitelező Kkt.

  2013 Pomáz, Vörösmarty u. 18-20.


  Részletek