Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

öntözőrendszer Pomáz

kifejezésre
1

Öntözőrendszer Pomáz keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. T-Markt Szakáruház Kft.

  T-Markt Szakáruház Kft. - Öntözőrendszer Pomáz - Tudakozó.hu T-Markt Szakáruház Kft. - Öntözőrendszer Pomáz - Tudakozó.hu T-Markt Szakáruház Kft. - Öntözőrendszer Pomáz - Tudakozó.hu T-Markt Szakáruház Kft. - Öntözőrendszer Pomáz - Tudakozó.hu

  2013 Pomáz, Határ utca 8-14.

  A T-Markt 1991-ben alakult, öntözőrendszer és garázsnyitó forgalmazásával foglalkozik.
  1994-re kialakult a mai viszonteladói hálózatunk alapja, forgalmunk megsokszorozódott és létrehoztuk a betéti társaság jogutódját a T-Markt Kft-t.
  Kialakítottuk Magyarország legnagyobb öntözőrendszer viszonteladói hálózatát, így az ország egész területén 50km-es körzetben tudunk szakképzett partnert ajánlani. A kapurendszerek telepítése piacán Budapesten és Pest megyében az egyik legjelentősebb vállalkozássá fejlődtünk...


  Részletek
 • 2. Szép Kert Szalkai

  2013 Pomáz, Körte u.14.

  A Szalkai kertészet évtizedek óta áll a szép kertek rendelkezésére megbízható, pontos munkával, kedvező árakkal.


  Részletek