Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

építőanyag kereskedelem Pomáz

kifejezésre
1

Építőanyag kereskedelem Pomáz keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. AGZO-SZITI Kft.

  5510 Dévaványa, Deák Ferenc u. 1.

  Fa-, építőanyag-, szaniteráru-nagykereskedelem, építőanyag-forgalmazás,


  Részletek
 • 2. Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft.

  Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft. - Építőanyag kereskedelem Pomáz - Tudakozó.hu Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft. - Építőanyag kereskedelem Pomáz - Tudakozó.hu Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft. - Építőanyag kereskedelem Pomáz - Tudakozó.hu Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft. - Építőanyag kereskedelem Pomáz - Tudakozó.hu Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft. - Építőanyag kereskedelem Pomáz - Tudakozó.hu Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft. - Építőanyag kereskedelem Pomáz - Tudakozó.hu

  2013 Pomáz, Céhmester u. 2

  A Zsalu Asztalosipari és Kereskedelmi Kft.-t 1991-ben családi vállalkozásként alapítottuk. Mára már három generáció dolgozik együtt a családból a cégnél.
  A cég telephelye Budapest északi határától 3 km-re, a Dunakanyar kapujában, Pomáz Ipartelepén található.
  A telep jól megközelíthető, jó parkolási lehetőséggel.
  Tevékenységünk kialakításánál megpróbáljuk az építkezők és asztalosok minden igényét kiváló minőségben, rövid határidővel, kedvező áron kielégíteni.

  Ennek érdekében az utóbbi években nagy mér...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak