Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

mezőgazdasági gépésztechnikus képzés Piliscsaba

kifejezésre
1

Mezőgazdasági gépésztechnikus képzés Piliscsaba keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Mezőgazdasági és Erdészeti Szakképző Intézet, Gyakorlóiskola

  2081 Piliscsaba, József Attila u. 2.

  A Földművelési Minisztérium mezőgazdasági szakiskolájából fejlődött ki a mai oktatási intézmény. A 90-es évekre az univerzális mezőgazdasági és erdőgazdasági gépész képzés lett az iskola fő profilja.
  Iskolánk biztosít szakiskolai, tanfolyami és szakközépiskolai képzést és továbbképzést, angol és német tanfolyamot, akár kollégiumi elhelyezéssel, sportolási és egyéb szabadidős elfoglaltsággal.


  Részletek
 • 2. FVM Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium

  2094 Nagykovácsi, Kossuth Lajos u. 2.

  A volt Telki-Tisza kastély 1958-tól az FVM elődintézményeinek fenntartása alá tartozó Erdészeti Nevelőotthon lett, és itt nevelkedtek és tanultak a városoktól és falvaktól is távol élő erdész családok általános iskoláskorú gyermekei. Közülük sokan választottak erdész vagy agrárfoglalkozást. Ők ma is a szakma elismert képviselői. Az intézmény teljes mértékben ellátta növendékeit alsó- és felsőruházattal, tankönyvvel, tanszerrel s mindennel, ami a nyugodt munkavégzéshez szükséges volt.
  Az intézmény 1992-ben ...


  Részletek