Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

falusi turizmus Paks

kifejezésre
1

Falusi turizmus Paks keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Puszta Lovasudvar és Vendégház

  Puszta Lovasudvar és Vendégház - Falusi turizmus Paks - Tudakozó.hu Puszta Lovasudvar és Vendégház - Falusi turizmus Paks - Tudakozó.hu Puszta Lovasudvar és Vendégház - Falusi turizmus Paks - Tudakozó.hu Puszta Lovasudvar és Vendégház - Falusi turizmus Paks - Tudakozó.hu Puszta Lovasudvar és Vendégház - Falusi turizmus Paks - Tudakozó.hu Puszta Lovasudvar és Vendégház - Falusi turizmus Paks - Tudakozó.hu Puszta Lovasudvar és Vendégház - Falusi turizmus Paks - Tudakozó.hu

  7030 Paks, Cseresznyéspuszta

  Pihenjen Paks-Cseresznyéspusztán, festői környezetben, ahol nemcsak a lovak szerelmeseinek biztosítunk felhőtlen kikapcsolódást. A lovaglás mellett kocsikázhatnak, íjászkodhatnak és a csillagászattal is megismerkedhetnek. Szállás parasztkunyhókban és sátrakban.


  Részletek
 • 2. Beanett Bt.

  7030 Paks, Hajnal u. 10.

  Cégünk 1993-ben alakult munkaruházati termékek gyártására. 1994-ben megvásároltuk a Németkér-Hardon található iskolaépületet, melyből panziót létesítettünk. Minden kedves ügyfelünket, vendégünket szeretettel várjuk!


  Részletek
 • 3. Paks Város Dunakömlődi Településrészi Önkormányzata

  7027 Paks, (Dunakömlőd) Béke u. 3.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak