Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

telekommunikációs hálózat Pécs

kifejezésre
1

Telekommunikációs hálózat Pécs keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. WATT-ETA Kft.

  WATT-ETA Kft. - Telekommunikációs hálózat Pécs - Tudakozó.hu WATT-ETA Kft. - Telekommunikációs hálózat Pécs - Tudakozó.hu WATT-ETA Kft. - Telekommunikációs hálózat Pécs - Tudakozó.hu WATT-ETA Kft. - Telekommunikációs hálózat Pécs - Tudakozó.hu WATT-ETA Kft. - Telekommunikációs hálózat Pécs - Tudakozó.hu WATT-ETA Kft. - Telekommunikációs hálózat Pécs - Tudakozó.hu WATT-ETA Kft. - Telekommunikációs hálózat Pécs - Tudakozó.hu WATT-ETA Kft. - Telekommunikációs hálózat Pécs - Tudakozó.hu WATT-ETA Kft. - Telekommunikációs hálózat Pécs - Tudakozó.hu WATT-ETA Kft. - Telekommunikációs hálózat Pécs - Tudakozó.hu WATT-ETA Kft. - Telekommunikációs hálózat Pécs - Tudakozó.hu

  7627 Pécs, Pósa L. u. 15.

  Az alapításnál a Kft. profilját együttesen meghatározta a múlt, a végzettség és a szerzett gyakorlat, valamint a meglévő kapcsolatok.

  Az alapító dokumentum előkészítése során Futó Gerzson barátunk ambicionálása és önzetlen támogatása, az alapításba való bekapcsolódása, majd bölcs tanácsai segítettek. Sajnos Gerzson, már nincs közöttünk, elszólította a kegyetlen sors. Így nem nyugtázhatja az eddig megvalósult, és nem hiányolhatja a hiányzó elképzeléseit, álmait.

  A pécsi Kft alapítás mikéntjében önzet...


  Részletek