Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

pincefalazó elem Pécs

kifejezésre
1

Pincefalazó elem Pécs keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. A Beton-Viacolor Térkő Zrt.

  A Beton-Viacolor Térkő Zrt. - Pincefalazó elem Pécs - Tudakozó.hu A Beton-Viacolor Térkő Zrt. - Pincefalazó elem Pécs - Tudakozó.hu A Beton-Viacolor Térkő Zrt. - Pincefalazó elem Pécs - Tudakozó.hu A Beton-Viacolor Térkő Zrt. - Pincefalazó elem Pécs - Tudakozó.hu A Beton-Viacolor Térkő Zrt. - Pincefalazó elem Pécs - Tudakozó.hu A Beton-Viacolor Térkő Zrt. - Pincefalazó elem Pécs - Tudakozó.hu A Beton-Viacolor Térkő Zrt. - Pincefalazó elem Pécs - Tudakozó.hu A Beton-Viacolor Térkő Zrt. - Pincefalazó elem Pécs - Tudakozó.hu

  7634 Pécs, Nagy-Berki út 3.

  Cégünk az A Beton Viacolor Térkő Rt. 1990-ben kezdte meg építőanyagipari tevékenységét. Társaságunk célja: az építőiparban, a környezetkialakításban, a park- és kertépítésben szükségszerűen jelentkező minőségi igények kielégítése.
  A legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő burkolatok három számítógéppel vezérelt gyárban Pécsett, Székesfehérváron, Nyékládházán, Budapesten és Pécsváradon készülnek.
  Gyárainkban és budapesti vevőszolgálati irodánkban közvetlen értékesítéssel is foglalkozunk, valamint bemu...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak