Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

névnapi rendezvény Pécs

kifejezésre
1

Névnapi rendezvény Pécs keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Batthyány Kastélyszálló

  Batthyány Kastélyszálló - Névnapi rendezvény Pécs - Tudakozó.hu Batthyány Kastélyszálló - Névnapi rendezvény Pécs - Tudakozó.hu Batthyány Kastélyszálló - Névnapi rendezvény Pécs - Tudakozó.hu Batthyány Kastélyszálló - Névnapi rendezvény Pécs - Tudakozó.hu Batthyány Kastélyszálló - Névnapi rendezvény Pécs - Tudakozó.hu

  7630 Pécs, Kastély u. 2.

  Gróf Batthyány Kázmér, Baranya Vármegye egykori főispánja, a Kossuth-kormány minisztere hajdani birtokán találja magát. Pécs mellett, a XVIII sz. elején épült, korai barokk kastélyépület máig őrzi századokon át fennmaradt lovaskultuszát!
  Elhelyezés: antik bútorokkal berendezett grófi lakosztályokban vagy fürdőszobás, kétágyas (pótágyazható), szobákban. A tizenhat szobánk és három lakosztályunk TV- vel, telefonnal, minibárral, szaunával felszerelt.


  Részletek
 • 2. Aranykacsa Étterem, Söröző

  7621 Pécs, Teréz u. 4.

  Pécs Magyarország egyik legszebb városa. Úgy van jelen a múlt, hogy látszik a jövő. Igazán illenek egymáshoz, mármint a város és az Aranykacsa étterem - mondják Vendégeink. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a nyugodt eleganciát, a környezet és a funkció teljes harmóniáját. A történelmi belvárosban található épület három szinten áll a vendéglátás szolgálatában. Minden szint más-más kor építészeti törekvéseit, más-más, az adott korra jellemző hangulatot idéz fel. Így a betérő társaságok, a hangulat és az el...


  Részletek
 • 3. Burger King Éttermek - Pécs

  7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky E. u.11.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak