Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

munkaruházat Pécs

kifejezésre
1

Munkaruházat Pécs keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Stihl Márkabolt, Kiefer Béla vállalkozó

  7623 Pécs, Mártírok út 68.

  Cégünk kertészeti és erdészeti gépek kereskedésével, garanciális és garancián túli javításával foglalkozik. Biztosítunk teljeskörű alkatrész- és kiegészítő ellátást, szaktanácsadást.


  Részletek
 • 2. Koppány Irodabútor

  7624 Pécs, Klimó Gy. u. 23.

  Cégünk 1991 óta foglalkozik magas színvonalú irodabútorok és munkavédelmi termékek forgalmazásával. Minden olyan termék szerepel kínálatunkban, melyek szükségesek a mindennapi irodai munkához, a baleset- és károsodásmentes termelő tevékenységhez. Termékkínálatunkat vevőink igénye szerint folyamatosan bővítjük. Munkaruhákat a megrendelő igénye szerinti fazonban, alapanyagból és feliratozással készítjük el. Kiemelten kezeljük a szaktanácsadást, a számítógépes látványtervezést és a szakszerű összeszerelést....


  Részletek
 • 3. Barta Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

  7630 Pécs, Koksz u. 123.

  Cégünk textil- és divatáru, valamint munka- és védőruházat, munkavédelmi felszerelések nagy- és kiskereskedelmével foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Barta Bt.

  7630 Pécs, Koksz u. 123.


  Részletek