Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

légkondicionáló Pécs

kifejezésre
1

Légkondicionáló Pécs keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Novospectrum Kft.

  Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Pécs - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Pécs - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Pécs - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Pécs - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Pécs - Tudakozó.hu

  2360 Gyál, Bánki Donát u.21

  1031 Budapest Keled u. 3. Telephely

  Vállalatunk a NOVOSPECTRUM KFT 27-éve működik a hazai Klíma és Légtechnikai piacon.Fo feladata az Épületgépészeti kivitelezés légtechnikai igényeinek a teljesköru kielégítése, ezen belül légtechnikai kor és négyzetes keresztmetszetű vezetékek és a szükséges idomok, függesztő rendszerek gyártása és forgalmazása, valamint elszívó és befúvó rendszerek szelloző és klímagépek, azok tartozékainak készletezése-forgalmazása.A felsorolt termékcsoportok gyors és rugalmas forgalm...


  Részletek
 • 2. Szobonyai Kft.

  7634 Pécs, Megyeri út 72.

  A Szobonyai Kft. tulajdonosa Szobonyai László, aki csapatával már 10 éve foglalkozik raktérhűtő és autóklíma berendezések szervizelésével, új készülékek beépítésével.


  Részletek
 • 3. Hotel Palatinus

  Hotel Palatinus - Légkondicionáló Pécs - Tudakozó.hu

  7621 Pécs, Király utca 5


  Részletek
 • 4. Mecsek-Klíma Kft.

  7632 Pécs, Viola u. 4.

  Cégünk a lég-, a klíma-, és a hűtőtechnika területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 5. Klímatrió Kft.

  7622 Pécs, Légszeszgyár u. 40.

  A társaság fő tevékenységi köre szellőzéstechnikai szereléssel összefüggő feladatok ellátása, emellett foglalkozik épületgépész generálkivitelezéssel is.


  Részletek
 • 6. Electro World Magyarország Kft. - Electro World Pécs

  7634 Pécs, Makay I. u .7.


  Részletek