Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

hostess szolgálat Pécs

kifejezésre
1

Hostess szolgálat Pécs keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Trucker Security Biztonsági Szolgáltató Kft.

  7623 Pécs, Ungvár u. 22.

  Cégünk biztonságtechnikával, személy- és vagyonvédelemmel foglalkozik.


  Részletek
 • 2. Brill 2000 Security Kft.

  7621 Pécs, Király u. 42.

  A vagyonvédelem területén teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. A hagyományos vagyonvédelmi szolgáltatások mellett a különleges vagyon- és biztonságvédelmi rendszereket is alkalmazzuk a megrendelő igényeinek megfelelően.


  Részletek
 • 3. Molnár és Társa Bt.

  7628 Pécs, Szt. Borbála u. 30.

  Minden évben számos rendezvénnyel próbáljuk elkápráztatni a publikumot.
  A Plussz Modell Reklám és Divatstúdió nevéhez fűződnek olyan események, mint a Magyar Országos Ducik Szépe Szépségverseny (2006. július), Magyar Országos Asszonyszépe Szépségverseny (2006. július), Miss és Mister Baby Plussz Országos Gyermek Szépségverseny, Anya-gyermek szépségverseny (2006. július), Megyék Szépe Szépségverseny, Baranya Szépe - Megye Szépe Szépségverseny, Pécs Szépe Szépségverseny, Mister Plussz Országos Szépégversen...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak