Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

hitelkártya elfogadása Pécs

kifejezésre
1

Hitelkártya elfogadása Pécs keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Ábrahám Kishotel

  Ábrahám Kishotel - Hitelkártya elfogadása Pécs - Tudakozó.hu Ábrahám Kishotel - Hitelkártya elfogadása Pécs - Tudakozó.hu Ábrahám Kishotel - Hitelkártya elfogadása Pécs - Tudakozó.hu Ábrahám Kishotel - Hitelkártya elfogadása Pécs - Tudakozó.hu Ábrahám Kishotel - Hitelkártya elfogadása Pécs - Tudakozó.hu Ábrahám Kishotel - Hitelkártya elfogadása Pécs - Tudakozó.hu Ábrahám Kishotel - Hitelkártya elfogadása Pécs - Tudakozó.hu Ábrahám Kishotel - Hitelkártya elfogadása Pécs - Tudakozó.hu

  7621 Pécs, Munkácsy u. 41.

  Szeretném bemutatni Önöknek háromcsillagos kishotelünket. A műemlék jellegű épületet a XIX. század végén építették a mediterrán hangulatú Pécs városában. A szálloda a történelmi belvárosban található, három perces sétával elérhető a város főterétől. Egyedülálló megoldásként, a kapu egy polgári és egy parasztházat köt össze. A csendes, zárt, növényekkel betelepített udvar kitűnő hely a napozásra, pihenésre, kikapcsolódásra.


  Részletek
 • 2. Bavaria Kft.

  7600 Pécs, Bálicsi u.49.

  A panzió a Mecsek hegy nyugati oldalán, csendes, barátságos környezetben fekszik, ahol mindig friss a levegő.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak