Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

húsfeldolgozás Pécs

kifejezésre
1

Húsfeldolgozás Pécs keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. HUNÍZ PÉCSI HÚS-DEPÓ Kft.

  7630 Pécs, Bajor u.

  A ?HUNÍZ? HÚS-DEPÓ Húsforgalmazó és Szolgáltató Kft. egy százszázalékos magyar tulajdonban lévő húsipari vállalat.
  Fő profilunk: sertés darabolás és -csontozás, valamint húskészítmények és szárazáru termékek gyártása. A cég 2003. június 30-án alakult, ?HUNÍZ? Pécsi Hús-Depó Kft. néven.

  Első, pécsi üzemünk termelése 2004-ben indult el. A pécsi üzem 2005. évtől a félsertések feldolgozása mellett húskészítmények gyártását is megkezdte. A piaci kihívásokra reagálva, 2006. júniusában második, martonvásári ü...


  Részletek
 • 2. Délhús Rt.

  6500 Baja, Keleti körút 26.

  A DÉLHÚS RT. modern, dinamikus nemzetközi élelmiszeripari vállalat, melynek fo profilja éloállatok vágása és feldolgozása, valamint húskészítmények és gyorsfagyasztott termékek gyártása és értékesítése. Cégünk kizárólag ellenorzött alapanyagokból, modern húsipari technológiák felhasználásával, legszigorúbb higiéniai követelményeket is kielégíto körülmények között készíti fogyasztóbarát termékeit. Termékeink előállítását a legmagasabb szintű minőségbiztosítási rendszerrel ellenőrizzük. Feladatunk folyamatos ...


  Részletek