Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1000 db találat

Pécs

kifejezésre
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

Pécs keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 91. Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság

  Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság - Pécs - Tudakozó.hu Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság - Pécs - Tudakozó.hu Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság - Pécs - Tudakozó.hu Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság - Pécs - Tudakozó.hu Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság - Pécs - Tudakozó.hu Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság - Pécs - Tudakozó.hu Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság - Pécs - Tudakozó.hu Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság - Pécs - Tudakozó.hu Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság - Pécs - Tudakozó.hu Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság - Pécs - Tudakozó.hu

  7625 Pécs, Tettye tér 9.

  A Duna-Dráva Nemzeti Park hosszú, szalagszerűen elnyúló területeinek értékeit meghatározza az ártéri területek gazdag növény- és állatvilága. A folyók mentén húzódó vizes élőhelyek egész Európában egyedülálló értéket képviselnek. A nemzeti park kiterjedése közel 50 ezer hektár, területe a Duna mentén a Sió-torkolattól az országhatárig tart, míg a Dráva teljes magyarországi szakasza nemzeti parki védelmet élvez.

  A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság a természetmegőrzési tevékenység mellett kiemelt feladat...


  Részletek
 • 92. Szalai Kft.

  Szalai Kft. - Pécs - Tudakozó.hu

  7632 Pécs, Siklósi út 68. - szerviz

  A Szalai KFT legrégebbi üzletága a haszonjármű-kereskedelem, mely használt teherautók, félpótkocsik, pótkocsik, nyergesvontatók, valamint komplett szerelvények és felépítmények értékesítését takarja 1-től 40 tonnáig. Ha a telepen a vevő nem talál az igényeinek megfelelő járművet, akkor a kiterjedt, határokon átívelő üzleti kapcsolatok révén a Szalai KFT ügyfelei gyakorlatilag az EU bármely pontján elérhető, értékesítésre váró használt haszonjárművek közül válogathatnak. Minden időben minimum 1500 kisebb-nag...


  Részletek
 • 93. Kezdőkör Étterem és Panzió

  Kezdőkör Étterem és Panzió - Pécs - Tudakozó.hu Kezdőkör Étterem és Panzió - Pécs - Tudakozó.hu Kezdőkör Étterem és Panzió - Pécs - Tudakozó.hu Kezdőkör Étterem és Panzió - Pécs - Tudakozó.hu Kezdőkör Étterem és Panzió - Pécs - Tudakozó.hu

  7627 Pécs, Felsővámház u.66.

  A Kezdőkör Panzió és Étterem Pécs történelmi belvárosának keleti kapujában, a híres Zsolnay gyár szomszédságában található. A Panzióban 31 fő kényelmes elhelyezésére van lehetőség. Rendezvények, baráti találkozók megtartására kiváló lehetőséget nyújt éttermünk és sörbárunk. Győződjenek meg róla, hogy méltóak vagyunk bizalmukra! Cégünk a városban egy másik panziót is üzemeltet, melynek neve Kertész Panzió.


  Részletek
 • 94. T&T&T Kft.

  T&T&T Kft. - Pécs - Tudakozó.hu

  7624 Pécs, Szigeti út 28-30.

  Cégünket 1992 ben alapítottuk, mint családi vállalkozást, BT. 1998 óta KFT ként működik.

  Fő tevékenységünk ékszíjak, görgősláncok, szállító szalagok pályák és hajtószíjak forgalmazása a kézi mozgatású raklapemelők és más hajtástechnikai elemek mellett (ékszíjtárcsák, fogazott tárcsák, lánckerekek stb..) melyeket megrendelés alapján rövid szállítási határidővel tudunk biztosítani.

  Ékszíj kínálatunkban megtalálható cca. 1800 2000 méret melyet raktárról azonnali kiszolgálással tudunk biztosítani. Folya...


  Részletek
 • 95. Alexandra Kiadó és Könyváruház

  Alexandra Kiadó és Könyváruház - Pécs - Tudakozó.hu

  1138 Budapest, Tomori u. 33.

  Alexandra Kiadó: évente 300 fajta könyvet jelentet meg, a mesekönyvtől kezdve egészen a reprezentatív albumokig. Az Alexandra Könyváruházak megtalálhatóak az ország 14 nagyvárosában, kínálatunkban több ezer könyv, kotta, CD, CD-ROM, DVD, audió- és videokazetta szerepel. Alexandra Online Könyváruház: több mint 24 kategóriába sorolva 13.000 azonnal megvásárolható könyv várja az érdeklődőket.


  Részletek
 • 96. PQR Kft.

  PQR Kft. - Pécs - Tudakozó.hu

  7635 Pécs, Jakabhegyi út 74.

  A PQR Kft. 2000. február óta működik Pécsett, mint a térség egyik meghatározó szilárd-tüzelőanyag forgalmazó cége. Nagy- és kiskereskedelmi tevékenységünk a közvetlen import beszerzésünkre és saját szénfeldolgozásunkra épül. A tüzelőanyagok mellett építőanyag kereskedelemmel is foglalkozunk. További szolgáltatásokkal szeretettel várunk minden kedves melegre vágyót!


  Részletek
 • 97. Hotel Makár

  Hotel Makár - Pécs - Tudakozó.hu

  7635 Pécs, Középmakár dűlő 4.

  Üzleti filozófiánk egyik jelentős eleme a társadalmi szerepvállalás , mert fontosnak tartjuk, hogy vállalkozásunk ne csupán a gazdasági, hanem a társadalmi környezet aktív formálója is legyen.

  Hisszük, hogy szolgáltatásunk, ezen belül az egészségmegőrzést, szórakozást biztosító sport és wellness, valamint a turizmus hozzásegíti a társadalmat, ill. szűkebb környezetünket az általános problémák megoldásához, hozzájárul városunk fejlődéséhez.

  A fentiek érdekében konkrét lépéseket is teszünk. Lehetősége...


  Részletek
 • 98. Ács - Porta

  Ács - Porta - Pécs - Tudakozó.hu Ács - Porta - Pécs - Tudakozó.hu Ács - Porta - Pécs - Tudakozó.hu Ács - Porta - Pécs - Tudakozó.hu Ács - Porta - Pécs - Tudakozó.hu Ács - Porta - Pécs - Tudakozó.hu Ács - Porta - Pécs - Tudakozó.hu Ács - Porta - Pécs - Tudakozó.hu

  7681 Hetvehely, Arany János u. 34.


  Részletek
 • 99. Szinbád Étterem és Panzió

  Szinbád Étterem és Panzió - Pécs - Tudakozó.hu Szinbád Étterem és Panzió - Pécs - Tudakozó.hu Szinbád Étterem és Panzió - Pécs - Tudakozó.hu Szinbád Étterem és Panzió - Pécs - Tudakozó.hu

  7625 Pécs, Klimó György u. 9.

  Szállodáink a történelmi belvárosban, a sétáló utca közvetlen közelében találhatóak, a vasútállomásról közvetlen autóbuszjárattal megközelíthetőek.


  Részletek
 • 100. Art-Wood Konyhabútor Szaküzlet

  Art-Wood Konyhabútor Szaküzlet - Pécs - Tudakozó.hu

  7634 Pécs, Rácvárosi út 15.

  Konyhastúdiónkban megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb konyhabútort, amit akár méretre is szabunk vagy egyedi kívánságokat is megvalósítunk.


  Részletek