Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

téli-nyári gumicsere Orosháza

kifejezésre
1

Téli-nyári gumicsere Orosháza keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. AFFINA Kft.

  AFFINA Kft. - Téli-nyári gumicsere Orosháza - Tudakozó.hu AFFINA Kft. - Téli-nyári gumicsere Orosháza - Tudakozó.hu AFFINA Kft. - Téli-nyári gumicsere Orosháza - Tudakozó.hu AFFINA Kft. - Téli-nyári gumicsere Orosháza - Tudakozó.hu AFFINA Kft. - Téli-nyári gumicsere Orosháza - Tudakozó.hu AFFINA Kft. - Téli-nyári gumicsere Orosháza - Tudakozó.hu

  5900 Orosháza, Szentesi út 73/a

  Cégünk AFFINA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-ként 2003 decembere óta müködik. Tevékenységünket fokozatosan bővítjük.
  Kezdatben csak az autómosót és a presszót üzemeltettük, majd bővítettük autógumi és felni árusítással,javítással,centírozással./Új és használt gumikat forgalmazunk kedvező áron/.
  Az 2007-es évben bövítettük a telephelyet egy nagy,korszerü karosszéria mühellyel. A karosszéria javítás során a biztosítókkal
  szerződéses kapcsolatban állunk és teljeskörű kár ügyintézést vállalunk. Autókölcsönz...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak