Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

szakmai képzés Orosháza

kifejezésre
1

Szakmai képzés Orosháza keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. SZAK-KER Szakképző, Oktatást Szervező és Kereskedelmi Bt.

  5900 Orosháza, Huba u. 2.

  Olyan kereskedelmi információs rendszert találhat a fenti linken, ahol a kereslet és a kínálat találkozhat, ami lehetőséget biztosít gyártó-eladó, vásárló-szolgáltató kapcsolat teremtésére. A Szak-Ker Bt. 1991-óta foglalkozik felnőtt képzéssel, szakképzéssel, iskolán kivüli felnőttoktatással is. A tandíj fizetésére részletfizetési lehetőség van. Tanfolyamaink negyed évente indulnak.


  Részletek
 • 2. Reiki Association International - Fénykiadó

  5900 Orosháza, Kölcsey F. u. 14.

  A R.A.I. munkájának magját az energetikai gyógymódok: a Reiki, az Aktív Szellem-gyógyászat és az AROLO TIFAR alkotják. A R.A.I. ezen kívül másfajta tanfolyamokat is kínál - esetenként más szervezetekkel együttműködve -, amelyek pozitív hatást gyakorolnak a gyógyulási folyamatokra. Erre példa a gyógyászati hipnózis terápia vagy a "lágy" csontkovácsolás.


  Részletek